Prendo presenterar

ARBETSKLÄDER

Vi hjälper dig spara pengar

BOKA ETT MÖTE

Nu gör vi det lättare för dig som kund att beställa och köpa in arbetskläder - var som helst, när som helst

Det vanliga problemet med arbetskläder är oftast tiden det tar att beställa de. Först måste man ta tid från arbetet för att åka till butiken och prova ut vilka kläder det är man vill ha och vilken storlek som passar. Börjar det sedan en ny kollega så startas proceduren om. Vi ser scenariot att en jacka eller byxa går sönder eller tappas bort. Ååh nej, vi hittar inte måttlistan, vilket betyder att den anställde måste ta ännu en vända tillbaka till butiken och prova kläderna på nytt, vilket gör att det går mer tid åt kläderna mindre tid åt arbetet.

Men nu vänder vi på steken. Inget mera spring i butik - nu kommer butiken till er. Vi vill göra det lättillgängligt för dig som kund, var du än är - närsomhelst på dygnet.

Vi vill hjälpa dig spara tid och pengar genom att ta butiken till er istället. Det betyder att vi bokar in ett möte på er önskade arbetsplats och kommer då ut med en provkollektion, som vid behov kan lämnas kvar. Under detta möte noteras även måttangivelser för varje enskild individ för att enkelt kunna gå tillbaka och se vilken storlek denne behöver. Allt detta för att göra det så kostnadseffektivt och snabbt som möjligt - så att du kan spara tid och pengar.En egen Profilshop med era utvalda arbetskläder, tillgängligt överallt - dygnet runt

Dagens samhälle är hektiskt och många gånger räcker inte tiden till men med en profilshop men era arbetskläder så gör det ingenting för beställning kan läggas var du än befinner dig och när du har tid.

Profilshopen kundanpassas efter era utvalda artiklar och går även att kombinera med arbetskläder och övrigt personligt skydd för att få en helhetslösning.

Ni väljer vilka produkter som ska synas i shopen. Enbart era utvalda arbetskläder eller kanske mer av det sortiment vi erbjuder. Ni bestämmer!

Med våra lösningar kan ni gå ned på individnivå och skapa konton där den enskildes storleksuppgifter ligger förinställt så att allt blir enkelt och utan misstag. Här kan ni också lägga budget för varje anställd och få ut statistik på vad varje person kostar per år och förbrukar. Bra information för att hålla koll på kostnader.


Vill du veta mer?

Har du några frågor gällande arbetskläder, denna lösning eller är intresserad av att boka in ett möte så är det bara att höra av dig! Skriv din fråga här nedan eller önskad datum/tid för ett möte så hör vi av oss så snart vi kan.