Prendo presenterar

ARBETSKLÄDER

Vi hjälper dig spara pengar

BOKA ETT MÖTE VIA CHATTEN

Nu gör vi det lättare för dig att beställa arbetskläder

Ett vanliga problem med arbetskläder är ofta tiden det tar att beställa dem i butik. Först behöver man ta tid från arbetet för att åka till en butik som tillhandahåller rätt typ av arbetskläder, skor och säkerhetsutrustning, när man väl har kommit dit börjar processen att hitta rätt arbetskläder till rätt storlek. Börjar en ny kollega så får man gå igenom samma tidskrävande process igen. Skulle en jacka, byxa eller sko sedan gå sönder eller tappas bort, betyder det en ny vända till butiken och timmar från arbetet som kunde fakturerats försvinner. Det blir en dyr affär...

Men nu vänder vi på steken. Inget mera spring i butik - nu kommer butiken till er.

Vi vill hjälpa dig spara tid och pengar genom att ta butiken till er. Det innebär att vi bokar ett möte hos er och kommer ut med en provkollektion för de aktuella arbetskläderna, skorna och säkerhetsutrustningen. Under mötet noterar vi de storlekar och måttangivelser för varje enskild individ som behövs. Detta för att enkelt kunna gå tillbaka och se på individnivå vilka storlekar som behövs. Allt för att göra det så kostnadseffektivt och lätthanterligt som möjligt - så du sparar tid och pengar.

Prendo Arbetskläder steg för steg


  • Börja med att ta kontakt med oss. Ring någon av våra projektledare, chatta med kundservice eller skicka ett mail till oss. Oavsett hur du tar kontakt med oss hjälper vi dig hela vägen! Vi lyssnar på er och ser över era behov.

  • När vi tagit fram ett sortiment med arbetskläder, skor och säkerhetsutrustning som passar er är det dags för utprovning. Vi kommer ut till er och hjälper till med utprovningen. Vi tar ansvar hela vägen.

  • Finns behovet så kan provkollektionen lämnas kvar hos er så att ni i lugn och ro kan prova ut de storlekar ni behöver. Dessa storlekar noteras och sparas i systemet för varje anställd så att man enkelt vet vilken storlek som behövs vid beställning.

  • Beställning läggs sedan i en profilshop hos Blåkläder som är anpassad för er med de arbetskläder ni valt ut. Denna shop går även att kombinera med övrigt personligt skydd från Blåkläder för att få en helhetslösning.

  • När ni lagt er beställning så trycks och märks era plagg efter önskemål.

  • Nu är alla kläder är tryckta och packade för leverans till er. Allt paketeras och märks, så att varje anställd enkelt hittar sitt paket.Er Shop med arbetskläder, tillgänglig överallt - dygnet runt!

Dagens samhälle är hektiskt - tid är pengar, deadlines och budgetar ska hållas. Med en egen shop för arbetskläder kan ni beställa era kläder när det passar er, närsomhelst på dygnet. I shopen kan ni gå ned på individnivå och skapa konton där den enskildes storleksuppgifter ligger förinställt - enklare att beställa arbetskläder blir det inte. Ni kan även lägga en budget för varje anställd och få statistik på vad varje person förbrukar och kostar per år. Om så önskas så erbjuder vi även tillsammans med Blåkläder en tvättservice. Så att man enkelt och smidigt kan få sina arbetskläder tvättade.

Shopen anpassas med de arbetskläder och skor ni vill och det går även att kombinera med övrigt personligt skydd för att få en helhetslösning. Ni väljer vilka produkter som ska synas i shopen.


Vill du veta mer?

Har du några frågor gällande arbetskläder, denna lösning eller är intresserad av att boka in ett möte så är det bara att höra av dig! Skriv din fråga här nedan eller önskad datum/tid för ett möte så hör vi av oss så snart vi kan.