GÅVOR FRÅN FÖRETAGET

En gåva från företaget kan anta olika former. Det kan röra sig om en uppskattning till en medarbetare vid särskilda tillfällen som jul, pensionering eller födelsedagar med mera. En företagsgåva kan också det handla om att ge en produkt till kunder eller leverantörer som ett tecken på tacksamhet. På en läkarmottagning kan en gåva exempelvis vara en leksak eller mjukisdjur att ge bort till barn för att underlätta och förgylla deras vistelse. Oavsett val av gåva eller mottagare, är det primära målet att uttrycka tacksamhet för bidraget till företagets framgång och välbefinnande.

EN UPPSKATTAD GEST

Med en företagspresent säger du tack till kunder, samarbetspartners eller kollegor och visar din uppskattning för det de tillför till företaget. På så sätt kan du med en enkelt och uppskattad gest värna om och fördjupa er relation. Det är de små gesterna som gör skillnad!

SKATTEFIRA FÖRETAGSGÅVOR

Hur roligt det än må vara att ge bort en gåva så finns det vissa riktlinjer att hålla sig till. En företagsgåva till anställda inom företaget är skattefria om de är tänkta som julgåva, jubileumsgåva eller minnesgåva.

En julgåva är skattefri så länge produktens värdet inte överstiger 500 kr inkl. moms.

En jubileumsgåva är en gåva man ger bort om företaget firar exempelvis 25- 50- 75- eller 100-årsjubileum. Denna gåva får inte överstiga ett värde på 1350 kr inkl. moms.

Sist har vi minnesgåvor som kan vara att man vill fira att en anställd fyller en viss ålder, exempelvis 50 år, att någon på företaget har varit anställd i över 20 år eller om en anställd slutar. Dessa minnesgåvor får inte överstiga ett belopp på 15 000 kr inkl. moms eller ger vid mer än ett tillfälle för att vara skattefri.

VILL DU HA HJÄLP?

Har du några frågor gällande våra företagsgåvor, vill lägga en order eller är intresserad av att boka in ett möte så är det bara att höra av dig! Skriv din fråga här nedan eller önskad datum/tid för ett möte så hör vi av oss så snart vi kan.