GÅVOR FRÅN FÖRETAGET

En företagsgåva kan vara många saker. En gåva man ger bort till en anställd under olika omständigheter som julgåva, pensionsgåva eller födelsedagspresent mm. Det kan vara en produkt man ger bort till sina kunder eller leverantörer för att visa sin uppskattning. Har man en en läkarklinik kan en gåva vara ett mjukisdjur att ge bort till barn för att underlätta och förgylla deras besök. Oavsett vad du väljer att ge bort eller till vem så är huvudsyftet att visa sin uppskattning för allt som görs för att ditt företag skall bli sitt bästa jag!

EN UPPSKATTAD GEST

Med en företagspresent säger du tack till kunder, samarbetspartners eller kollegor och visar din uppskattning för det de tillför till företaget. På så sätt kan du med en enkelt och uppskattad gest värna om och fördjupa er relation. Det är de små gesterna som gör skillnad!

SKATTEFIRA FÖRETAGSGÅVOR

Hur roligt det än må vara att ge bort en gåva så finns det vissa riktlinjer att hålla sig till. En företagsgåva till anställda inom företaget är skattefria om de är tänkta som julgåva, jubileumsgåva eller minnesgåva.

En julgåva är skattefri så länge produktens värdet inte överstiger 500 kr inkl. moms.

En jubileumsgåva är en gåva man ger bort om företaget firar exempelvis 25- 50- 75- eller 100-årsjubileum. Denna gåva får inte överstiga ett värde på 1350 kr inkl. moms.

Sist har vi minnesgåvor som kan vara att man vill fira att en anställd fyller en viss ålder, exempelvis 50 år, att någon på företaget har varit anställd i över 20 år eller om en anställd slutar. Dessa minnesgåvor får inte överstiga ett belopp på 15 000 kr inkl. moms eller ger vid mer än ett tillfälle för att vara skattefri.

VILL DU HA HJÄLP?

Har du några frågor gällande våra företagsgåvor, vill lägga en order eller är intresserad av att boka in ett möte så är det bara att höra av dig! Skriv din fråga här nedan eller önskad datum/tid för ett möte så hör vi av oss så snart vi kan.