Företagsgåvor & Företagspresenter

Företagspresenter är ett utmärkt sätt att visa uppskattning till anställda, samarbetspartners och kunder. Att ge företagsgåvor är ett effektivt sätt att stärka relationer, skapa lojalitet och marknadsföra ditt företag. Hos oss hittar du ett brett sortiment av företagspresenter som passar olika tillfällen och målgrupper. Våra produkter kan skräddarsys med er logotyp eller annan profilering för att skapa en personlig touch. Vi erbjuder allt från trendig inredning, matgåvor, böcker eller upplevelser. Vi har också choklad- & gåvoset förpackade i vackra presentaskar. Med våra företagspresenter kan ni visa er uppskattning på ett stilfullt och minnesvärt sätt. Beställ era företagspresenter och företagsgåvor idag och låt oss hjälpa er att skapa en starkare profil för ert företag. ...


Visar 2653 produkter

Adelante

Från 491.68 kr inkl. moms

Adelante

Från 200.48 kr inkl. moms

Adelante

Från 200.48 kr inkl. moms

Adelante

Från 1 006.88 kr inkl. moms

PF Concept
Fler färger

Från 7.25 kr inkl. moms

PF Concept
Fler färger

Från 300.00 kr inkl. moms

XD Design®

Från 2 113.75 kr inkl. moms

PF Concept

Från 1 525.00 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 572.50 kr inkl. moms

PF Concept

Från 245.00 kr inkl. moms

Swiss Peak®

Från 638.75 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 327.50 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 295.00 kr inkl. moms

XD Collection®
Fler färger

Från 621.25 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 327.50 kr inkl. moms

Swiss Peak®

Från 966.25 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 155.00 kr inkl. moms

PF Concept

Från 550.00 kr inkl. moms

XD Collection®
Fler färger

Från 491.25 kr inkl. moms

XD Design®
Fler färger

Från 737.50 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 408.75 kr inkl. moms

Swiss Peak®

Från 572.50 kr inkl. moms

XD Xclusive®
Fler färger

Från 491.25 kr inkl. moms

Swiss Peak®

Från 655.00 kr inkl. moms

PF Concept

Från 60.00 kr inkl. moms

PF Concept

Från 575.00 kr inkl. moms

PF Concept

Från 262.50 kr inkl. moms

PF Concept

Från 862.50 kr inkl. moms

PF Concept

Från 325.00 kr inkl. moms

XD Collection®
Fler färger

Från 490.00 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 113.75 kr inkl. moms

PF Concept

Från 337.50 kr inkl. moms

XD Collection®

Från 196.25 kr inkl. moms

Vad är en företagspresent?

Vill ditt företag ge en företagspresent till alla anställda? Eller kanske är det någon som fyller år? Oavsett vad det är du vill fira så ställs man oftast inför samma svårighet: att hitta något nytt som också kommer att uppskattas. En riktigt bra företagspresent är en gåva som kommer till användning i vardagen. Hos oss hittar du ett stort sortiment av företagsgåvor till riktigt bra priser och om du inte hittar det du söker så hjälper vi dig!

Företagsgåvor för alla tillfällen

Oavsett om ni vill visa uppskattning till era anställda, kunder eller samarbetspartners så är företagsgåvor ett utmärkt val. Företagsgåvor är passande vid olika tillfällen såsom jul, födelsedagar och jubileer eller som tack för en lyckad affär. Välj en personlig gåva med er logga på för att öka exponeringen för ert varumärke samtidigt som ni visar uppskattning till mottagaren. Bland vårt sortiment av företagsgåvor kan du hitta allt från sommarpresent till anställda till julklappar för företag men också presentreklam .

Visa uppskattning till medarbetarna

Medarbetarna är själva stommen i ett företag. Vill ni visa dem uppskattning på ett enkelt och skattefritt sätt? Då är presenter till anställda det perfekta valet för er! Prendo erbjuder ett brett utbud av företagsgåvor som passar utmärkt som julklappar, födelsedagspresenter och andra speciella tillfällen. Dessutom kan ni göra det ännu mer personligt genom att välja en företagsgåva med er logga på. Tänk på att presenter till anställda är skattefria upp till ett visst belopp per år, vilket gör det till en förmånlig lösning för både er och era anställda. Så varför inte visa era anställda uppskattning med personliga företagspresenter från Prendo idag?

Skattefria presenter till anställda

Hur roligt det än må vara att ge bort presenter till anställda så finns det vissa riktlinjer att hålla sig till. En företagsgåva till anställda inom företaget är skattefri om den är tänkt som gåva vid jul, jubileum eller som ett minne.

Företagsgåva vid jul

En företagsgåva som ges bort i samband med jul är skattefri så länge produktens värde inte överstiger 500 kr inkl. moms.

Företagspresent vid jubileum

En gåva som ges bort om företaget firar exempelvis 25- 50- 75- eller 100-årsjubileum får inte överstiga ett värde på 1350 kr inkl. moms.

Gåvor som minnen

Skattefria presenter till anställda kan också vara gåvor som ges för att fira att en anställd fyller en viss ålder exempelvis 50 år, att någon på företaget har varit anställd i över 20 år eller om en anställd slutar. Dessa företagsgåvor får inte överstiga ett belopp på 15 000 kr inkl. moms eller ges vid mer än ett tillfälle för att vara skattefri.