Företagspresenter - Gåvokort

Ett gåvokort som företagspresenter är något som aldrig kommer att vara fel oavsett om det är som julklapp, födelsedagspresent eller till någon annan högtid. Att visa uppskattning för sina anställda är viktigt men att välja en företagspresent kan vara svårt, speciellt om det ska passa alla. Då passar ett gåvokort helt perfekt. Hos oss finner du gåvokort i många olika varianter, varför inte välja Glasklart från Kosta Boda, Tasty från Leif Mannerström eller Regal från Vinga of Sweden. Oavsett val så kommer detta att bli en höjdare! ...


Visar 58 produkter

Vinga of Sweden

Från 360.00 kr

Vinga of Sweden

Från 240.00 kr

Vinga of Sweden

Från 160.00 kr

Vinga of Sweden

Från 800.00 kr

addUPcard

Från 345.00 kr

Magasincard

Från 340.00 kr

Premium Giftcard

Från 360.00 kr

YourGifts

Från 245.00 kr

Fler färger

Joyful Giftcard

Från 360.00 kr

Fler färger

Joyful Giftcard

Från 500.00 kr

Sagaform

Från 360.00 kr

Sagaform

Från 640.00 kr

Sagaform

Från 240.00 kr

Orrefors

1 672.00 kr Från 995.00 kr

Joyful Giftcard

Från 800.00 kr

Gåvokort som företagspresent

Att få ett gåvokort som present är något som alltid kommer att uppskattas. Mottagaren får själv välja vad man vill ha och för dig som givare är det en säker gåva då det alltid kommer att finnas något som passar alla. Så istället för att lägga ner tid på att hitta en gåvoprodukt som alla ska tycka om så sparar ni både tid och energi genom att välja ett gåvokort som present. Det finns många olika varianter av gåvokort som alla har olika inriktningar, välj det som passar ditt företag bäst.

Leverans av gåvokort

Det spelar ingen roll hur bra en gåva är om den inte kommer fram till mottagaren i tid. Föreställ dig ett scenario där gästerna har kommit till en middag, men inte hjortsteken som ska serveras. Fördelen med att välja ett gåvokort är att det kan snabbt och smidigt levereras till dina kunder, anställda eller leverantörer. Mottagaren kan sedan i lugn takt själv välja den gåva som passar dem bäst.

Hur fungerar ett gåvokort?

Vanligtvis när man får ett gåvokort så följer det med en liten broschyr där mottagaren i lugn och ro kan gå igenom sina valmöjligheter eller en adress till en hemsida. På hemsidan loggar man sedan in och kan sedan se vilka alternativ man har som gåva.

Skattefri företagsgåva

Gränsen för att en gåva ska vara skattefri är om beloppet inte överskrider 360kr exkl. moms vilket motsvarar 450kr inkl. moms. Detta är räknat utan fraktkostnad. Fraktkostnaden behöver inte rymmas inom gränsen utan det viktiga är att gåvans värde/kostnad inte överstiger gränsbeloppet.