Visar 31 produkter

Vinga of Sweden

Från 228.00 kr

Vinga of Sweden

Från 342.00 kr

Vinga of Sweden

Från 152.00 kr

addUPcard

Från 345.00 kr

Magasincard

Från 340.00 kr

Premium Giftcard

Från 360.00 kr

Från 250.00 kr

Fler färger

Från 1 000.00 kr

Från 220.00 kr

Supékort

Från 109.00 kr

Gåvokort som företagspresent

Att få ett gåvokort som present är något som alltid kommer att uppskattas. Mottagaren får själv välja vad man vill ha och för dig som givare är det en säker gåva då det alltid kommer att finnas något som passar alla. Så istället för att lägga ner tid på att hitta en gåvoprodukt som alla ska tycka om så sparar ni både tid och energi genom att välja ett gåvokort som present. Det finns många olika varianter av gåvokort som alla har olika inriktningar, välj det som passar ditt företag bäst.

Leverans av gåvokort

Det spelar ingen roll hur bra en gåva är om den inte kommer fram till mottagaren i tid. Föreställ dig ett scenario där gästerna har kommit till en middag, men inte hjortsteken som ska serveras. Fördelen med att välja ett gåvokort är att det kan snabbt och smidigt levereras till dina kunder, anställda eller leverantörer. Mottagaren kan sedan i lugn takt själv välja den gåva som passar dem bäst.

Hur fungerar ett gåvokort?

Vanligtvis när man får ett gåvokort så följer det med en liten broschyr där mottagaren i lugn och ro kan gå igenom sina valmöjligheter eller en adress till en hemsida. På hemsidan loggar man sedan in och kan sedan se vilka alternativ man har som gåva.

Skattefri företagsgåva

Gränsen för att en gåva ska vara skattefri är om beloppet inte överskrider 360kr exkl. moms vilket motsvarar 450kr inkl. moms. Detta är räknat utan fraktkostnad. Fraktkostnaden behöver inte rymmas inom gränsen utan det viktiga är att gåvans värde/kostnad inte överstiger gränsbeloppet.