Gem med tryck

Tänk dig att du har förberett dig inför ett möte, packat ner alla papper i portföljen och när mötet väl tar plats så är allting bara ett enda virrvarr. Med ett gem med ditt företags logotyp på ser du till att hålla ihop företaget. Eller ja, i alla fall era viktiga papper. Så istället för att sitta på helspänn i en röra av papper, hjälper de dig hålla ordning och reda. ...


Visar 3 produkter

Plastprint

Från 0.58 kr inkl. moms

Plastprint
Fler färger

Från 0.49 kr inkl. moms

Only Promotion

Från 21.13 kr inkl. moms

Gem med tryck

Ett gem är en produkt som har hängt med länge och tänker inte försvinna i första taget heller. Fast att mycket av våra papper och pappersarbete har blivit digitalt så kommer det alltid att vara papper att hålla reda på i fysisk form. Därför har gemet nästan blivit en produkt som många tar för givet att hitta på sina arbetsplatser. Gemet hjälper dig som företag hålla ihop dina viktiga papper utan att lämna permanenta spår som en häftapparat vilket gör det till en återvinningsbar produkt som många inte kastar i första taget.

Användningsområden för ett gem

Första tanken som kommer upp i huvudet är självklart gemets huvudsakliga syfte - att hålla ihop buntar av papper. Men varför inte använda det som ett mindre bokmärke så slipper du tappa bort dig och behöva läsa om kapitel 5 ännu en gång. En del gem fungerar även alldeles utmärkt att använda som en lättare nyckelring eller varför inte som en mindre linjal när du vill rita kortare, raka linjer.

Inte enbart ordning och reda

Då gem i synnerhet är små och lätta, har de en tendens att gömma sig när man inte använder de. Ett tips är då att skaffa sig en gemhållare med tryck. Välj antingen någon som är magnetisk som håller gemen på plats eller en hållare med förslutande lock, annars får man vara försiktigt så man inte råkar göra ett hav av gem på kontorsgolvet.

Utbud

Om du inte hittar det gem du letar efter så är du välkommen att höra av dig till någon av våra projektledare så hjälper vi dig hitta det gem som passar dig!