Reklamgodis

Reklamgodis är inte bara gott utan är också mycket effektivt som profilreklam, för vem tackar inte ja till lite ljuvlig choklad eller några härliga karameller på en mässa eller event. Reklamgodis är helt enkelt ett väldigt uppskattat sätt att marknadsföra sitt företag på. Du ger något gott samtidigt som du stärker ditt varumärke. När det väl kommer till vilket godis man skall dela ut så finns det ett helt hav av läckerheter från både sött, salt och andra mindre sockriga alternativ. Oavsett vad ni väljer att profilera med er logotyp eller budskap så kommer det bli en succé - profilreklam när den är som godast helt enkelt! ...


Visar 1214 produkter

Finsmakarna

Från 110.88 kr inkl. moms

Finsmakarna
Fler färger

Från 82.88 kr inkl. moms

Finsmakarna

Från 161.28 kr inkl. moms

Från 148.75 kr inkl. moms

Från 411.25 kr inkl. moms

Från 211.25 kr inkl. moms

Finsmakarna
Fler färger

Från 117.60 kr inkl. moms

Från 823.75 kr inkl. moms

Finsmakarna

Från 323.68 kr inkl. moms

Finsmakarna

Från 782.88 kr inkl. moms

Malmö Chokladfabrik

Från 73.75 kr inkl. moms

Malmö Chokladfabrik

Från 73.75 kr inkl. moms

Malmö Chokladfabrik

Från 73.75 kr inkl. moms

Malmö Chokladfabrik

Från 73.75 kr inkl. moms

Eurosweet ®
Fler färger

Från 180.00 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 200.48 kr inkl. moms

Eurosweet ®
Fler färger

Från 8.44 kr inkl. moms

Karamello®

Från 6.66 kr inkl. moms

Eurosweet ®
Fler färger

Från 186.25 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 6.61 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 301.28 kr inkl. moms

Karamello®

Från 196.00 kr inkl. moms

Toppoint®
Fler färger

Från 16.75 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 3.47 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 16.06 kr inkl. moms

Toppoint®
Fler färger

Från 19.69 kr inkl. moms

Choko Jack
Fler färger

Från 231.25 kr inkl. moms

Eurosweet ®

Från 417.50 kr inkl. moms

Toppoint®
Fler färger

Från 10.19 kr inkl. moms

Godis med tryck 

Reklamgodis är en produkt som kommer i många utföranden och smaker, vilket gör det till en reklamprodukt som passar alla. Detta i sin tur gör godis till ett väldigt uppskattat sätt att marknadsföra sitt företag på och ett garanterat vinstkort på framför allt mässor och event. Alla känner vi efter en hel dag på en mässa eller ett event att blodsockernivån och energin sjunker, tröttheten är ett faktum. Har man då lite sötsaker att smaska på blir situationen helt annorlunda. Med en skål reklamgodis i montern skapar du en möjlighet att på ett trevlig och effektivt sätt bjuda in nya besökare och ge de lite efterlängtad snabb energi samtidigt som du stärker ditt varumärke. Men varför begränsa sig till enbart mässor och event, satsa på en skål i receptionen eller fikarummet och bjud dina kunder och anställda på profilreklam när den är som godast.

Ett hav av både sött och salt

Här på Prendo hittar du allt från härlig choklad, fruktiga karameller, tablettaskar och sockersöta klubbor till sockerfritt godis, ekologiskt godis och nyttigare snacks med en härlig touch av sälta. Så vilket reklamgodis ska man välja? Självklart landar det svaret alltid på smak och tycke, med det kanske mest populära receptet för att introducera ditt varumärke hos dina kunder innehåller choklad eller karameller! Oavsett vad det i slutändan hamnar på så hjälper vi dig hela vägen till succé.

Profilering - Förpackningar och omslagspapper

Profilerat godis får dina kunder att stanna upp och lyssna med ett leende på läpparna. Det kan göra skillnaden på en mässa som får kunderna att stanna till den lilla extra stunden för att ni ska hinna prata och få fram ert budskap. När det kommer till profilerat godis så kan förpackningen eller omslagspapperet oftast helt skräddarsys efter dina specifika önskemål och idéer. Så önskas ett regnbågsfärgat karamellpapper eller enbart en enfärgad tablettask så är det inga problem.

Reklamgodis - leveranser

Då reklamgodis oftast trycks på beställning så kan leveranstiden variera mellan 2-5 veckor vilket är värt att tänka på så man får sitt godis i tid. Det kan kännas lite surt om man planerat att bjuda på goda karameller på en mässa men att sötsakerna inte hinner komma fram. Har du dock bråttom kan vi leverera viss reklamgodis med eget tryck med så kallad expressleverans. Kontakta våra projektledare så hjälper de dig fixa fram det bästa reklamgodiset för dig och ditt företag!