Reklamgodis & godis med tryck

Reklamgodis är inte bara gott utan är också mycket effektivt som profilreklam, för vem tackar inte ja till lite ljuvlig choklad eller några härliga karameller på en mässa eller event. Reklamgodis i form av godis med tryck är helt enkelt ett väldigt uppskattat sätt att marknadsföra sitt företag på. Du ger något gott samtidigt som du stärker ditt varumärke. När det väl kommer till vilket godis man skall dela ut så finns det ett helt hav av läckerheter från både sött, salt och andra mindre sockriga alternativ. ...


Visar 940 produkter

Goody™

Från 290.08 kr inkl. moms

Goody™

Från 379.68 kr inkl. moms

Goody™

Från 301.28 kr inkl. moms

Goody™

Från 110.88 kr inkl. moms

Goody™

Från 222.88 kr inkl. moms

Goody™

Från 166.88 kr inkl. moms

Goody™

Från 301.28 kr inkl. moms

Goody™

Från 928.48 kr inkl. moms

Goody™

Från 211.68 kr inkl. moms

Adelante

Från 491.68 kr inkl. moms

Goody™

Från 312.48 kr inkl. moms

Goody™

Från 155.68 kr inkl. moms

Goody™

Från 390.88 kr inkl. moms

Adelante

Från 200.48 kr inkl. moms

Adelante

Från 200.48 kr inkl. moms

Goody™

Från 178.08 kr inkl. moms

Goody™

Från 54.88 kr inkl. moms

Adelante

Från 1 006.88 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 146.72 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 6.43 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 168.00 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 2.97 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 40.32 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 5.96 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 7.56 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 411.04 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 168.00 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 59.36 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 1.72 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 80.64 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 19.49 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 68.88 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 3.24 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 1.95 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 26.32 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 248.64 kr inkl. moms

Godis med tryck 

Godis med tryck är en produkt som kommer i många utföranden och smaker, vilket gör det till en reklamprodukt som passar alla. Detta i sin tur gör reklamgodis till ett väldigt uppskattat sätt att marknadsföra sitt företag på och ett garanterat vinstkort på framför allt mässor och event. Alla känner vi efter en hel dag på en mässa eller ett event att blodsockernivån och energin sjunker, tröttheten är ett faktum. Har man då lite sötsaker att smaska på blir situationen helt annorlunda. Med en skål godis med tryck i montern skapar du en möjlighet att på ett trevligt och effektivt sätt bjuda in nya besökare och ge de lite efterlängtad snabb energi samtidigt som du stärker ditt varumärke. Men varför begränsa sig till enbart mässor och event? Satsa på en skål i receptionen eller fikarummet och bjud dina kunder och anställda på profilreklam när den är som godast.

Reklamgodis - ett hav av både sött och salt

Hos oss på Prendo hittar du reklamgodis av alla sorter. Vi erbjuder allt från karameller med tryck till choklad med eget tryck att bjuda på vid mässor och event. Vi har även sockersöta klubbor, ekologiskt godis och sockerfria alternativ för att täcka in alla smaker och preferenser i godispåsen. Vill ni hellre profilera er med lite nyttigare snacks med en härlig touch av sälta? Då hittar du även det hos oss. Så vilket reklamgodis ska man välja? Självklart landar det svaret alltid på smak och tycke, med det kanske mest populära receptet för att introducera ditt varumärke hos dina kunder innehåller choklad eller karameller! Oavsett vad det i slutändan hamnar på så hjälper vi dig hela vägen till succé.

Profilering - Förpackningar och omslagspapper

Profilerat godis får dina kunder att stanna upp och lyssna med ett leende på läpparna. Det kan göra skillnaden på en mässa som får kunderna att stanna till den lilla extra stunden för att ni ska hinna prata och få fram ert budskap. När det kommer till profilerat godis så kan förpackningen eller omslagspapperet oftast helt skräddarsys efter dina specifika önskemål och idéer. Så önskas ett regnbågsfärgat karamellpapper eller enbart en enfärgad tablettask så är det inga problem.

Godis med eget tryck - leveranser

Då godis med eget tryck oftast tas fram på beställning kan leveranstiden variera mellan 2-5 veckor, vilket är värt att tänka på så att ni får ert godis i tid. Det kan kännas lite surt om ni har planerat att bjuda på goda karameller på en mässa men att sötsakerna inte hinner komma fram. Har du dock bråttom kan vi leverera visst godis med eget tryck med så kallad expressleverans. Kontakta våra projektledare så hjälper de dig fixa fram det bästa reklamgodiset för dig och ditt företag!