Reklamgodis

Reklamgodis är inte bara gott utan är också mycket effektivt som profilreklam, för vem tackar inte ja till lite ljuvlig choklad eller några härliga karameller på en mässa eller event. Reklamgodis är helt enkelt ett väldigt uppskattat sätt att marknadsföra sitt företag på. Du ger något gott samtidigt som du stärker ditt varumärke. När det väl kommer till vilket godis man skall dela ut så finns det ett helt hav av läckerheter från både sött, salt och andra mindre sockriga alternativ. Oavsett vad ni väljer att profilera med er logotyp eller budskap så kommer det bli en succé - profilreklam när den är som godast helt enkelt! ...


Visar 1104 produkter

Finsmakarna

Från 99.00 kr

Fler färger

Finsmakarna

Från 59.00 kr

Fler färger

Från 329.00 kr

Från 79.00 kr

Från 119.00 kr

Från 339.00 kr

Från 659.00 kr

Från 299.00 kr

Toppoint

Från 9.31 kr

Fler färger

Toppoint

Från 9.51 kr

Fler färger

Mec-gruppen

Från 8.72 kr

Fler färger

Mec-gruppen

Från 6.42 kr

Fler färger

Toppoint

Från 4.66 kr

Fler färger

Toppoint

Från 4.85 kr

Fler färger

Mec-gruppen

Från 5.90 kr

Fler färger

Eurosweet

Från 22.50 kr

Toppoint

Från 4.85 kr

Fler färger

Bregmos

Från 1.90 kr

Godis med tryck 

Reklamgodis är en produkt som kommer i många utföranden och smaker, vilket gör det till en reklamprodukt som passar alla. Detta i sin tur gör godis till ett väldigt uppskattat sätt att marknadsföra sitt företag på och ett garanterat vinstkort på framför allt mässor och event. Alla känner vi efter en hel dag på en mässa eller ett event att blodsockernivån och energin sjunker, tröttheten är ett faktum. Har man då lite sötsaker att smaska på blir situationen helt annorlunda. Med en skål reklamgodis i montern skapar du en möjlighet att på ett trevlig och effektivt sätt bjuda in nya besökare och ge de lite efterlängtad snabb energi samtidigt som du stärker ditt varumärke. Men varför begränsa sig till enbart mässor och event, satsa på en skål i receptionen eller fikarummet och bjud dina kunder och anställda på profilreklam när den är som godast.

Ett hav av både sött och salt

Här på Prendo hittar du allt från härlig choklad, fruktiga karameller, tablettaskar och sockersöta klubbor till sockerfritt godis, ekologiskt godis och nyttigare snacks med en härlig touch av sälta. Så vilket reklamgodis ska man välja? Självklart landar det svaret alltid på smak och tycke, med det kanske mest populära receptet för att introducera ditt varumärke hos dina kunder innehåller choklad eller karameller! Oavsett vad det i slutändan hamnar på så hjälper vi dig hela vägen till succé.

Profilering - Förpackningar och omslagspapper

Profilerat godis får dina kunder att stanna upp och lyssna med ett leende på läpparna. Det kan göra skillnaden på en mässa som får kunderna att stanna till den lilla extra stunden för att ni ska hinna prata och få fram ert budskap. När det kommer till profilerat godis så kan förpackningen eller omslagspapperet oftast helt skräddarsys efter dina specifika önskemål och idéer. Så önskas ett regnbågsfärgat karamellpapper eller enbart en enfärgad tablettask så är det inga problem.

Reklamgodis - leveranser

Då reklamgodis oftast trycks på beställning så kan leveranstiden variera mellan 2-5 veckor vilket är värt att tänka på så man får sitt godis i tid. Det kan kännas lite surt om man planerat att bjuda på goda karameller på en mässa men att sötsakerna inte hinner komma fram. Har du dock bråttom kan vi leverera viss reklamgodis med eget tryck med så kallad expressleverans. Kontakta våra projektledare så hjälper de dig fixa fram det bästa reklamgodiset för dig och ditt företag!