Reklamgodis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visar 1056 produkter

Finsmakarna

Från 61.00 kr

Fler färger

Finsmakarna

Från 99.00 kr

Fler färger

Från 95.00 kr

Fler färger

Från 89.00 kr

Från 579.00 kr

Mec-gruppen

Från 9.67 kr

Fler färger

Mec-gruppen

Från 7.12 kr

Fler färger

Toppoint

Från 10.70 kr

Fler färger

Mec-gruppen

Från 6.48 kr

Fler färger

Toppoint

Från 12.65 kr

Fler färger

Från 184.00 kr

Godis med tryck 

Vi erbjuder mängder av reklamgodis med tryck till företag. En profilprodukt som passar alla. Vi har allt från choklad, karameller, tablettaskar samt sockerfria, ekologiska och nyttiga snacks. Godis med logo är en utmärkt reklamprodukt i receptionen eller på mässan och eventet.

Företagsgodis

Vi har godisreklam för alla företag. Har du bråttom kan vi leverera karameller express med eget tryck. Vill du få ett bättre pris kan du beställa fler kilon men dela upp leveranserna efter behov så att du alltid har färskt godis att bjuda dina kunder på. Vi klarar allt ifrån enkla tryck till utfallande tryck i en mängd färger. Utmana oss gärna med ditt företags logo.

Profilgodis

Profilerat godis får dina kunder att stanna upp och lyssna med ett leende på läpparna. Det kan göra skillnaden på en mässa som får kunderna att stanna till den lilla extra stunden för att ni ska hinna prata och få fram ert budskap. Vi har reklamgodis som passar de allra flesta målgrupper. Det mest populära godiset är tablettaskar med tryck, karameller med tryck och choklad med tryck.