Choklad med tryck

Choklad med tryck eller logo är uppskattat att ge bort eller bjuda på under mässor, event och kundmöten och är tillsammans med karameller det reklamgodis som sitter högst upp på tronen. De flesta av oss har nog en svag punkt för choklad vilket gör det till en väldigt uppskattad reklamprodukt. Så sätt lite lyx på tillvaron och bjud dina kunder på ljuvlig profilerad choklad. ...


Visar 510 produkter

Finsmakarna
Fler färger

Från 122.08 kr inkl. moms

Finsmakarna

Från 161.28 kr inkl. moms

Finsmakarna
Fler färger

Från 67.20 kr inkl. moms

Quatre

Från 2.41 kr inkl. moms

Eurosweet ®

Från 206.08 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 97.44 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 256.48 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 245.28 kr inkl. moms

Karamello®

Från 40.32 kr inkl. moms

Eurosweet ®

Från 13.55 kr inkl. moms

Midocean
Fler färger

Från 32.50 kr inkl. moms

Eurosweet ®

Från 14.00 kr inkl. moms

Karamello®

Från 7.56 kr inkl. moms

Karamello®

Från 88.48 kr inkl. moms

Karamello®

Från 25.76 kr inkl. moms

Karamello®

Från 3.92 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 45.36 kr inkl. moms

Karamello®

Från 2.07 kr inkl. moms

Karamello®

Från 28.00 kr inkl. moms

Karamello®

Från 20.16 kr inkl. moms

Karamello®

Från 3.92 kr inkl. moms

Karamello®

Från 9.63 kr inkl. moms

Karamello®

Från 61.60 kr inkl. moms

Karamello®

Från 2.18 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 1.57 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 2.16 kr inkl. moms

Karamello®

Från 2.52 kr inkl. moms

Karamello®

Från 11.14 kr inkl. moms

Företagschoklad 

När du vill bjuda kunden på det lilla extra är vår choklad med tryck ett utmärkt val. Här hittar du allt från både mörk- och ljus choklad till ekologisk och fairtrade choklad med tryck. Vår storsäljare chokladrutan med tryck finns i många olika varianter med olika foliepapper samt tryckmöjligheter, allt för att du ska hitta den choklad som passar dig bäst. Chokladen är en given vinnare på mässan och eventet när man vill bjuda på lite extra lyx i tillvaron.

Det lite lyxigare alternativet

Choklad med tryck har alltid klassats som en lyxigare variant av reklamgodis. Men bara för att kvaliteten och godiset känns lyxigare betyder det inte att det behöver kosta mycket mer. Reklamchoklad är faktiskt inte så dyrt i inköp som man kanske tror och går oftast att köpa i lite mindre volymer. Vill man sedan ha sin egen profilchoklad med choklad från Marabou och Cloetta så har vi det också för att lyxa till det ännu lite mer.

En välsmakande företagsgåva

Som julgåva, sommargåva och påskpresent för företag hör våra chokladaskar till de mest uppskattade företagsgåvorna. Vi har både mindre enkla chokladaskar med tryck till de exklusiva chokladkartongerna med eget hälsningskort. Vi hjälper dig gärna att skicka ut dina gåvor inslagna direkt till dina mottagare.

Inte bara en god reklamprodukt

Länge har det varit en debatt om hur choklad påverkar hälsan. När man äter en bit mörk choklad så bryter bakterierna i tarmen ner chokladens olika fibrer och förvandlar de till antiinflammatoriska ämnen som i sin tur är bra för vårt hjärta. Sen sägs det att man ska äta allt i lagom mängd, men nästa gång någon tackar nej till din profilerade mörka choklad har du ett äss i ärmen.