Godispåsar med tryck

Vi ser godisskålen och ska precis lite fint plocka upp en godisbit när någon stoppar ner hela handen och rör runt. Helt plötsligt så är man inte så sugen längre. Med godispåsar med eget tryck slipper man ångesten över vilka bakterier handen kan ha lämnat. Kunden får sin egen lilla påse och kan i lugn och ro äta upp sitt godis i sin egen takt. Fördelen med godispåsar är då att det tar lite längre tid att äta upp godiset i stället för när man tar en chokladbit och det profilerade pappret åker direkt ner i soptunnan. Godispåsar med tryck är därför en väldigt effektiv och uppskattad gåva på mässor och event. Kunden får något gott att äta och ditt varumärke vandrar runt bland folkmassorna. ...


Visar 28 produkter

Tipe Produkter

Från 5.96 kr inkl. moms

Tipe Produkter

Från 17.30 kr inkl. moms

Karamello®

Från 4.42 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 17.92 kr inkl. moms

Karamello®

Från 11.14 kr inkl. moms

Karamello®

Från 6.10 kr inkl. moms

Karamello®

Från 5.54 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 53.76 kr inkl. moms

Borgstena of Sweden

Från 99.68 kr inkl. moms

Goody™

Från 5.10 kr inkl. moms

Goody™

Från 6.10 kr inkl. moms

Goody™

Från 14.56 kr inkl. moms

Only Promotion Sweets
Fler färger

Från 5.81 kr inkl. moms

Only Promotion Sweets
Fler färger

Från 6.83 kr inkl. moms

Only Promotion Sweets
Fler färger

Från 35.63 kr inkl. moms

Reklamgodis i påse 

Oavsett om du letar efter en liten godispåse med tryck eller en större påse med godis så hjälper vi dig. Hos oss hittar du alla olika storlekar du kan tänka dig fyllda med härligt reklamgodis. Bland annat kan vi erbjuda ekologiskt godis i påse, expressleverans av godispåsar med tryck, sockerfria pastiller i godispåse med tryck samt komposterbara godispåsar med tryck. Hittar du inte det du letar efter så är du mer än välkommen att höra av dig till någon av våra projektledare så hjälper de dig hitta din perfekta godispåse.

Större godispåse - större tryckyta

Godispåsar med tryck är en excellent reklambärare. Mottagaren av påsen får en riktig smakupplevelse och ett mer hygieniskt reklamgodis och för dig som företag betyder det större tryckyta. Det är vad jag kallar en riktigt vinstsituation för båda parter.

Inte bara påsar

Även om godispåsen är en bra reklamprodukt så finns det självklart andra sätt att förpacka reklamgodis. Vill du slippa påsen och förpacka reklamgodiset i en burk eller kartong med tryck så har vi lösningen för det också. Välj mellan en mängd olika godissorter och få eget reklamtryck på. Kanske en egendesignad förpackning som är till ett visst event. Se några av våra godisförpackningar med tryck här och hittar ni inte vad ni letar efter så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig fixa den ultimata godisförpackningen!