Sadelskydd med tryck

Sadelskydd med tryck är en utmärkt giveaway. Alla har vi stått där när regnet har öst ner och när det väl är dags att ta cykeln hem så är sadel helt dränkt. Då är sadelskyddet räddaren i nöden. Dessutom kan ni förvandla ett cykelstället till en levande reklamplats för ert varumärke och företag utan att egentligen lägga varken så mycket energi, tid eller pengar på det. När cykeln sedan susar iväg så sprids ert varumärke vidare. Bättre än så kan det inte bli. ...


Visar 10 produkter

MEC Profil
Fler färger

Från 30.63 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 26.88 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 20.25 kr inkl. moms

Toppoint®
Fler färger

Från 15.56 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 10.21 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 36.25 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 46.88 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 38.13 kr inkl. moms

Midocean
Fler färger

Från 9.05 kr inkl. moms

Only Promotion
Fler färger

Från 11.08 kr inkl. moms

Profilerade Sadelskydd 

Sadelskydd med tryck är en populär och billig giveaway för företag. Passar bra att ge bort på mässor och event eller som gerillamarknadsföring på stan. Stor tryckyta och många olika färger gör att du kan få stor uppmärksamhet med den här profilprodukten. Den visar också på omtanke om mottagaren och miljön samt att produkten ofta har en lång livslängd.

Sadelskydd med logo

Vi har lång erfarenhet av reklamprodukter med tryck och vet hur vi trycker sadelskyddet med er logo på bästa sätt. Beroende på hur många färger er logo har och hur den ser ut kan vi använda screentryck, transfer, tampotryck, digitaltryck eller sublimering på sadelskyddet. Prata gärna med någon av våra projektledare så hjälper vi dig att välja rätt märkningsmetod.