Golvlampor

Här hittar du marknadens bästa utbud av golvlampor. Köp golvlampor med tryck online. Bästa service och snabba leveranser! Alltid korrektur innan leverans!


Visar 7 produkter

Från 3 353.75 kr inkl. moms

Från 2 420.00 kr inkl. moms

Från 2 057.50 kr inkl. moms

Från 2 057.50 kr inkl. moms

Från 6 598.75 kr inkl. moms

Från 1 398.75 kr inkl. moms

Skattefri gåva

Leverans av gåvokort

Det spelar ingen roll hur bra en gåva är om den inte kommer fram till mottagaren i tid. Föreställ dig ett scenario där gästerna har kommit till en middag, men inte hjortsteken som ska serveras. Fördelen med att välja ett gåvokort är att det snabbt och smidigt kan levereras till dina kunder, anställda eller leverantörer. Mottagaren kan sedan i lugn takt själv välja den gåva som passar dem bäst.

Hur fungerar ett gåvokort?

Vanligtvis när man får ett gåvokort så följer det med en liten broschyr där mottagaren i lugn och ro kan gå igenom sina valmöjligheter eller en adress till en hemsida. På hemsidan loggar man sedan in och kan sedan se vilka alternativ man har som gåva.

Skattefri företagsgåva

Gränsen för att en gåva ska vara skattefri är om beloppet inte överskrider 400 kr exkl. moms vilket motsvarar 500 kr inkl. moms. Detta är räknat utan fraktkostnad. Fraktkostnaden behöver inte rymmas inom gränsen utan det viktiga är att gåvans värde/kostnad inte överstiger gränsbeloppet.