Mässmattor & entrémattor med tryck

Här hittar du mässmattor och entrémattor med tryck i bästa kvalitet! Vi har ett noggrant utvalt sortiment av eventmattor i olika storlekar och kvaliteter. Välj mellan allt från mindre entrémattor med tryck till stora mässmattor tillverkade i textil eller PVC. Alla kan fås med eget tryck av er logo - alltid med snabb leverans och personlig service.


Visar 10 produkter

Vrigstad

Från 1 792.50 kr inkl. moms

Papex

Från 1 391.25 kr inkl. moms

Papex

Från 1 113.75 kr inkl. moms

Vrigstad

Från 781.25 kr inkl. moms

Vrigstad

Från 698.75 kr inkl. moms

Papex

Från 1 598.75 kr inkl. moms

Papex

Från 1 038.75 kr inkl. moms

KG Spennare

Från 1 273.75 kr inkl. moms

KG Spennare

Från 931.25 kr inkl. moms

Eventmatta / Mässmatta

Förvandla varje utställningsplats till en kraftfull marknadsföringsyta med en skräddarsydd eventmatta eller mässmatta. Designade för att stå ut i mängden, är våra event- och mässmattor är inte bara en del av din visuella kommunikation, de bidrar även till en mer inbjudande och professionell atmosfär vid ditt event. Oavsett om det är för en mässa, produktlansering eller företagsevent, kan du med en eventmatta förstärka intrycket av ditt varumärke.

Eventmattor för alla evenemang

Eventmattor är mer än bara en funktionell lösning, utan också ett starkt kommunikationsverktyg. Välj bland en mängd olika material och storlekar för att matcha behoven för ditt evenemang. Våra eventmattor är lätta att transportera, installera och är avsedda för både kort- och långvarig användning, vilket gör dem till en idealisk lösning för alla typer av evenemang.

Entrématta med tryck för gott första intryck

En entrématta med tryck kan bli det första dina besökare stöter på ? så varför inte göra det till en minnesvärd interaktion? Våra entrémattor med tryck tillverkas för att både hålla ditt utrymme rent och välkomnande samt för att fungera som en förlängning av ditt varumärke. Med en entrématta som är anpassad med ditt företags logo och färger, kan du säkerställa ett bestående första intryck.

Välj entrématta med logga

En välutformad entrématta med logga är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag samtidigt som du tillför ett element av professionalism till din arbetsplats. Det är en investering i ditt varumärkes synlighet och i din verksamhets estetik. Våra mattor är hållbara, lätta att underhålla och kommer i en rad olika stilar för att perfekt komplettera din entré.