Glas med gravyr och tryck

Glas med gravyr passar utmärkt för många olika tillfällen. Vi erbjuder graverade glas och glas med tryck i flera modeller. Passar perfekt för restaurang-, krog- och kaféverksamheter som vill förstärka sitt varumärke eller till företaget som vill föreviga sin logotyp på dryckesglasen i fikarummet. Varför inte ge bort ett glas med namn som en jubileumspresent eller gåva till personalen? Se vårt utbud av högkvalitativa glas från kända märken nedan.


Visar 993 produkter

PF Concept

Från 13.25 kr inkl. moms

PF Concept

Från 375.00 kr inkl. moms

PF Concept

Från 13.25 kr inkl. moms

Ukiyo
Fler färger

Från 113.75 kr inkl. moms

Prident

Från 73.75 kr inkl. moms

Prident

Från 14.25 kr inkl. moms

Prident

Från 32.50 kr inkl. moms

Prident

Från 46.88 kr inkl. moms

Prident

Från 27.50 kr inkl. moms

Prident

Från 24.44 kr inkl. moms

Prident

Från 38.13 kr inkl. moms

Prident
Fler färger

Från 17.00 kr inkl. moms

Prident

Från 24.44 kr inkl. moms

Prident

Från 26.25 kr inkl. moms

Prident

Från 21.81 kr inkl. moms

Prident
Fler färger

Från 13.13 kr inkl. moms

Prident

Från 12.30 kr inkl. moms

Prident

Från 63.13 kr inkl. moms

Prident

Från 19.50 kr inkl. moms

Prident

Från 21.81 kr inkl. moms

Stelton

Från 600.00 kr inkl. moms

Stelton

Från 400.00 kr inkl. moms

Stelton

Från 500.00 kr inkl. moms

Stelton

500.00 kr Från 361.25 kr inkl. moms

Adelante

Från 133.28 kr inkl. moms

Adelante

Från 110.88 kr inkl. moms

Orrefors

Från 450.00 kr inkl. moms

Fler färger

Från 290.00 kr inkl. moms

Orrefors

Från 750.00 kr inkl. moms

Passande tryck på glas 

Val av rätt design för tryck på glas kan göra stor skillnad. Företagslogotyper och slogans kan bidra till att stärka er varumärkesidentitet, medan personliga meddelanden eller datum kan göra ett glas till ett kärt minne. Oavsett vilken design du väljer kan du vara säker på att varje detalj återges med precision och stil när du beställer glas med tryck.

Graverade glas med namn

Personliga graverade glas med namn är en fin gåva att både ta emot och ge bort. Varför inte skapa något unik för nästa företagsevent eller till ett bröllop, jubileum eller en stor fest. Det kan också vara en uppskattad present till medarbetare och kunder. Vi använder avancerad gravyrteknik för att säkerställa att varje glas med namn framträder tydligt och elegant på glaset. Oavsett om du väljer champagneflöjter, vinglas eller whiskyglas kan vi garantera ett resultat som kombinerar högkvalitativt hantverk med personlig touch.

Tillfällen för glas med gravyr

Glas med gravyr passar utmärkt för många olika tillfällen. Kanske vill du uppmärksamma en speciell händelse, visa uppskattning för dina anställda eller skapa en unik present till någon du tycker om.

Student- och examenspresent

Inget firar framgång och nya början som en personlig student- eller examenspresent. Ge bort graverade glas med studentens namn, examensdatum eller kanske ett inspirerande citat. Det är en gåva som blir ett kärt minne från en speciell dag som dessutom kan komma till användning framöver.

Jubileumspresent

Graverade glas kan också vara den perfekta presenten för att fira ett jubileum. Med en speciell bild, datum eller kanske en kort text som minner om deras resa, kan mottagaren återuppleva de speciella minnena varje gång de tar fram glaset.

Ge bort till personalen

Vill du visa uppskattning för dina anställda? Glas ingraverade med företagets logo eller kanske med medarbetarens namn och en tacktext kan bli en personlig och uppskattad present.

Beställ glas med tryck eller gravyr

När du är redo att skapa ditt personliga glas med tryck är processen enkel och smidig. Välj först vilken modell du vill ha - i vårt utbud hittar du allt från vinglas med gravyr och ölglas med tryck till dricksglas med tryck som kan användas varje dag. Därefter väljer du hur du vill designa glaset ? text, bild, logo eller annan design kan alla tillföra något både unikt och personligt. Skicka sen in din beställning och låt oss ta hand om resten. Vi erbjuder resultat av hög kvalitet och snabba leveranser.