Glas med tryck & gravyr

Ge en personlig touch till din samling av dryckesglas eller skapa den perfekta gåvan med våra högkvalitativa glas med tryck och gravyr. Oavsett om du väljer att föreviga ditt företags logotyp på glas för att höja caféets, restaurangens eller fikarummets profil, eller om du vill ge bort ett personligt graverat glas som present, erbjuder vi en mängd olika alternativ för att matcha just dina behov och önskemål på glas med tryck.


Visar 1034 produkter

PF Concept

Från 13.25 kr inkl. moms

PF Concept

Från 375.00 kr inkl. moms

PF Concept

Från 13.25 kr inkl. moms

PF Concept
Fler färger

Från 177.50 kr inkl. moms

Ukiyo
Fler färger

Från 110.00 kr inkl. moms

Plastprint

Från 71.25 kr inkl. moms

Plastprint

Från 14.25 kr inkl. moms

Plastprint

Från 32.50 kr inkl. moms

Plastprint

Från 44.38 kr inkl. moms

Plastprint

Från 27.50 kr inkl. moms

Plastprint

Från 21.75 kr inkl. moms

Plastprint
Fler färger

Från 17.00 kr inkl. moms

Plastprint

Från 35.63 kr inkl. moms

Plastprint

Från 21.75 kr inkl. moms

Plastprint

Från 26.25 kr inkl. moms

Plastprint

Från 19.88 kr inkl. moms

Plastprint
Fler färger

Från 13.13 kr inkl. moms

Plastprint

Från 12.30 kr inkl. moms

Plastprint

Från 63.13 kr inkl. moms

Plastprint

Från 19.50 kr inkl. moms

Plastprint

Från 21.81 kr inkl. moms

Stelton

Från 550.00 kr inkl. moms

Stelton

480.00 kr Från 398.75 kr inkl. moms

Stelton

Från 400.00 kr inkl. moms

Stelton

480.00 kr Från 398.75 kr inkl. moms

Orrefors

Från 450.00 kr inkl. moms

Fler färger

Från 290.00 kr inkl. moms

Orrefors

750.00 kr Från 500.00 kr inkl. moms

Passande tryck på glas 

Val av rätt design för tryck på glas kan göra stor skillnad. Företagslogotyper och slogans kan bidra till att stärka er varumärkesidentitet, medan personliga meddelanden eller datum kan göra ett glas till ett kärt minne. Vi erbjuder också tematiska motiv för olika högtider och tillfällen. Oavsett vilken design du väljer, kan du vara säker på att varje detalj återges med precision och stil när du beställer tryck på glas.

Tillfällen för glas med gravyr

Glas med gravyr passar utmärkt för många olika tillfällen. Kanske vill du uppmärksamma en speciell händelse, visa uppskattning för dina anställda eller skapa en unik present till någon du tycker om.

Student- och examenspresent

Inget firar framgång och nya början som en personlig student- eller examenspresent. Ge bort ett glas med gravyr med studentens namn, examensdatum eller kanske ett inspirerande citat. Det är en gåva som inte bara kommer att bli ett kärt minne från en speciell dag, utan även en påminnelse om deras prestationer varje gång de använder det.

Jubileumspresent

Graverade glas kan också vara den perfekta presenten för att fira ett jubileum. Med en speciell bild, datum eller kanske en kort text som minner om deras resa, kan mottagaren återuppleva de speciella minnena varje gång de tar fram glaset.

Ge bort till personalen

Vill du visa uppskattning för dina anställda? Graverade glas med företagets logo eller kanske med medarbetarens namn och en tacktext kan bli en personlig och uppskattad present. Det är också ett utmärkt sätt att stärka företagets kultur och gemenskap.

Beställ glas med tryck eller gravyr

När du är redo att skapa ditt personliga glas med tryck, är processen enkel och smidig. Välj först vilket typ av glas du vill ha - kanske ett vinglas, ölglas eller dricksglas. Sedan väljer du design och text, och skickar in din beställning. Vi tar hand om resten, och ser till att din beställning av glas med tryck blir precis som du tänkt dig. Med hög kvalitet och snabb leverans, kan du snart hålla ditt unika glas i handen.