Cappuccinomuggar med tryck

Cappuccinomuggar eller cappuccinokoppar med tryck exponerar på ett elegant och smakfullt sätt ditt varumärke. Servera en nybryggd, väldoftande kopp kaffe under kundmöten eller ge bort som en elegant liten personlig företagsgåva. ...


Visar 3 produkter

MACMA

Från 34.38 kr inkl. moms

MEC Profil
Fler färger

Från 77.50 kr inkl. moms

MEC Profil

Från 109.38 kr inkl. moms

Cappuccinomuggar med tryck 

Cappuccinomuggar eller cappuccinokoppar, namnet har inte så stor betydelse, huvudsaken är vad de används till - att servera en god, väldoftande cappuccino eller vanligt kaffe. Med sin eleganta touch ger cappuccinomuggen en mer exklusiv och personligare känsla. Ge bort de som eleganta företagsgåvor till dina anställda eller kunder eller använd de till dina speciella kundmöten och marknadsför ditt varumärke på bästa sätt.

Var sätter man trycket?

Det går att trycka på många olika sätt, tryck runt hela cappuccinomuggen, på insidan eller varför inte både och. Låt din fantasi flöda och välj det som passar syfte och användning bäst. Vanligast är dock att man trycker sin logotyp eller sitt budskap på cappuccinomuggens framsida. Men varför inte sätta en hälsnings på cappuccinomuggens fat? Är du osäker vad som går att göra på den mugg du vill trycka på så hjälper vi mer än gärna till.