Glassbägare med tryck

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visar 1 produkter

Glassbägare med tryck 

Glassbägare med tryck eller pappersmuggar är perfekta att ha när man vill servera många människor under en kort tid. Självklart tyder namnet glassbägare på att det är ett perfekt serveringskärl till just glass med dessa bägare kan användas till så otroligt mycket mer, låt fantasin sätta gränserna. Varför inte använda bägarna till att servera snacks, godis eller små smakprover i? Så nästa gång ni ska stå på en mässa eller hålla i ett event, se till att ni har riktigt snygga glassbägare eller pappersmuggar nära till hands. Förutom att man får värdefull reklam så får man även en hel del goodwill, för vem gillar inte att få något gott att tugga på.

Var sätter man trycket?

Det går att trycka på många olika sätt, tryck runt hela glassbägaren, på insidan eller varför inte både och. Låt din fantasi flöda och välj det som passar syfte och användning bäst. Är du osäker vad som går att göra på den mugg du vill trycka på så hjälper vi mer än gärna till.

Hittar du inte vad du letar efter?

När det kommer till produkter så begränsar vi oss inte till det som finns på hemsidan. Hittar du inte den glassbägare ni letar efter så tveka inte att höra av dig till någon av våra projektledare så hjälper de dig!