Muggar utan öra

Att ha muggar utan öra eller med öra är en smaksak. Att föredra med kaffemuggar utan öra med tryck är att de är enklare att förvara då de tar mindre plats både i skåp och diskmaskin. Så bjud på en kopp väldoftande kaffe i kaffemuggar utan öra och marknadsför ditt varumärke med en härlig kaffeupplevelse. ...


Visar 21 produkter

Vinga of Sweden

Från 311.25 kr inkl. moms

Fler färger

26.88 kr Från 20.13 kr inkl. moms

Zebro
Fler färger

Från 31.25 kr inkl. moms

Fler färger

26.88 kr Från 20.13 kr inkl. moms

Fler färger

Från 19.00 kr inkl. moms

MerxTeam

Från 28.75 kr inkl. moms

Plastprint
Fler färger

Från 16.50 kr inkl. moms

Kosta Boda

Från 600.00 kr inkl. moms

MEC Profil

Från 67.50 kr inkl. moms

MEC Profil

Från 61.25 kr inkl. moms

MEC Profil

Från 83.13 kr inkl. moms

MEC Profil

Från 41.88 kr inkl. moms

Kaffemuggar utan öra med tryck 

Som tidigare nämnt så är det en smaksak om en kaffemugg ska ha öra eller inte. En del tycker det är enklare och föredrar en mugg utan öra och andra inte. Vissa muggar utan öra erbjuder istället att ha silikon runt om en del av muggen. Detta för bättre grepp samt att de muggar som är har enkel vägg kan tendera till att bli varma. Förutom en designfråga så är kaffemuggar utan öra med tryck enklare att förvara både när det kommer till disk och förvaring i skåp. Detta då de inte har ett öra som sticker ut.

Var sätter man trycket?

Det går att trycka på många olika sätt, tryck runt hela muggen, på insidan eller varför inte både och. Låt din fantasi flöda och välj det som passar syfte och användning bäst. Vanligast är dock att man trycker sin logotyp eller sitt budskap på muggens framsida. Är du osäker vad som går att göra på den mugg du vill trycka på så hjälper vi mer än gärna till.