Pappersmuggar med tryck

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visar 19 produkter

Pappersmugg enkelvägg med tryck

Från 2.22 kr

Fler färger

Pappersmugg dubbelvägg med tryck

Från 2.80 kr

Fler färger

ECO Pappersmugg enkelvägg med tryck

Från 2.98 kr

Fler färger

Pappersmuggar med tryck

Med pappersmuggar får du en bra reklambärare till ditt företag med en möjlighet till stora färgtryck som täcker hela muggen till en liten kostnad. Du kan hitta pappersmuggar med både enkel eller dubbelväggar så de fungerar utmärkt till både varm och kall dryck. Det är vanligt att man använder pappersmuggar när man står på mässor eller har något event för att kunna dela ut dryck till alla besökare och kunder. Du kanske vill använda de som provmuggar om ni ska lansera nya smaker på dryck och på så sätt låta besökare och kunder provsmaka på drycken samtidigt som ni marknadsför ert varumärke. Oavsett vad ni vill använda era pappersmuggar till så är den en bra reklambärare som har en mängd olika marknadsföringsmöjligheter!

Engångsmuggar och glassbägare

Glassbägare eller engångsmuggar kan användas till otroligt mycket. Istället för glass i bägaren kanske ni serverar snacks, smakprover eller godis. Dessa muggar gör det möjligt att servera många kunder på en gång och eliminerar allt arbete med disk efteråt. Så beställ era skräddarsydda pappersmuggar med tryck till nästa event eller tillställning.

Miljövänliga pappersmuggar med tryck

Pappersmuggar och engångsmuggar kanske inte är det mest miljövänliga alternativet men det finns även pappersmuggar med tryck som är 100% biologiskt nedbrytningsbara för dig som vill tänka lite extra på vår miljö.