Tekoppar med tryck

Te har alltid stått lite i skuggan av kaffet men vårt tedrickande har på senare tid tenderat till att öka och så även behovet av en snygg och elegant tekopp med tryck. Vad passar bättre på eftermiddagsfikat eller kundmötet än en varm kopp väldoftande te märkt med din logotyp. ...


Visar 6 produkter

Fler färger

Från 32.50 kr inkl. moms

MACMA
Fler färger

Från 37.50 kr inkl. moms

Toppoint®

Från 32.50 kr inkl. moms

MACMA

Från 170.00 kr inkl. moms

Kosta Boda

Från 698.75 kr inkl. moms

MEC Profil

Från 49.38 kr inkl. moms

Tekoppar med tryck 

Hos oss på Prendo hittar ni tekoppar och temuggar i både porslin, stengods eller glas för att du ska kunna hitta den tekopp och temugg som passar just dig och ditt företag bäst. Te har alltid hamnat lite i skuggan av kaffet men är en dryck som tenderat till att öka. Det betyder även att behovet av en snygg profilerad tekopp och temugg även blir aktuellt.

Var sätter man trycket?

Det går att trycka på många olika sätt, tryck runt hela tekoppen, på insidan eller varför inte både och. Låt din fantasi flöda och välj det som passar syfte och användning bäst. Vanligast är dock att man trycker sin logotyp eller sitt budskap på tekoppens framsida. Är du osäker vad som går att göra på den tekopp du vill trycka på så hjälper vi mer än gärna till.