Trycksaker

På Prendo hittar du ett stort utbud av trycksaker till företag. Här hittar du allt från visitkort, affischer och kuvert till flyers och foldrar. Vi erbjuder digital korrektur på alla beställningar av trycksaker. ...


Visar 70 produkter

Papex

Från 0.79 kr inkl. moms

Från 104.38 kr inkl. moms

Papex

Från 0.89 kr inkl. moms

Papex

Från 0.58 kr inkl. moms

Papex

Från 0.58 kr inkl. moms

Papex

Från 3.98 kr inkl. moms

Papex

Från 1.18 kr inkl. moms

Papex

Från 0.69 kr inkl. moms

Papex

Från 1.64 kr inkl. moms

Från 355.00 kr inkl. moms

Profile Production

Från 9.44 kr inkl. moms

Profile Production

Från 5.44 kr inkl. moms

MORBERGS by Orrefors Hunting®

Från 61.25 kr inkl. moms

Sober

Från 2.55 kr inkl. moms

Sober

Från 2.45 kr inkl. moms

Sober

Från 6.19 kr inkl. moms

Munken

Från 6.56 kr inkl. moms

Sober

Från 4.80 kr inkl. moms

Sober

Från 2.55 kr inkl. moms

Sober

Från 6.19 kr inkl. moms

Från 0.39 kr inkl. moms

Från 0.36 kr inkl. moms

Karamello®

Från 380.80 kr inkl. moms

Profile Production

Från 11.70 kr inkl. moms

Profile Production

Från 26.25 kr inkl. moms

Profile Production

Från 20.31 kr inkl. moms

Profile Production

Från 28.75 kr inkl. moms

Profile Production

Från 14.38 kr inkl. moms

Profile Production

Från 12.19 kr inkl. moms

Från 8.54 kr inkl. moms

Profile Production

Från 6.19 kr inkl. moms

Trycksaker till företag 

Inget företag är komplett utan snyggt designade trycksaker. Företag som ser möjligheter att marknadsföra sitt företag i allt de gör, så som att medarbetare lämnar ut sina visitkort vid kundmöten, och att fakturorna skickas i profilerade kuvert med företagets logo, stärker dagligen sitt varumärke. Det finns också tillfällen som ligger utanför den dagliga verksamheten där det kan vara lönsamt att ta fram trycksaker som företag. Vid speciella tillfällen sätts affischer upp med olika budskap och foldrar trycks upp för att beskriva och sälja in företagets tjänster och produkter.

Trycksaker på Svanenmärkt papper

På Prendo erbjuder vi trycksaker på Svanenmärkt papper. Tryckeriet är även kvalitets- och miljösäkrat enligt ISO 9001 och 14001. Med miljön i åtanke hjälper vi er att ta fram era trycksaker och kan även lagerhålla era mest använda trycksaker för snabba återkommande leveranser. Se även vårt stora utbud av miljövänliga reklamprodukter

Trycksaker med Print on demand

För att underlätta ditt företags beställningar av trycksaker som visitkort har vi en lösning som heter web2print som innebär att ni kan trycka vid behov - det vill säga print on demand. Ni får en egen webbsida att logga in på där ni kan beställa era trycksaker. Designen av alla trycksaker är redan klar. Ni skriver bara in era uppgifter som namn, adress och telefonnummer. Efter att ni har lagt er beställning av exempelvis visitkort så kommer de tryckta och klara till er inom några dagar. Web2print sparar massor med tid för er och ni säkerställer att alla i ert företag har rätt design på sina trycksaker och samtidigt har ni kontroll på kostnaderna.

Digital korrektur

Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och personlig service till våra kunder. Med vårt digitala korrektur kan du vara säker på att trycksakerna blir precis som du tänkt dig innan de går i produktion.

Skräddarsydda trycksaker till företag

Utöka ditt företags räckvidd och skapa en stark, minnesvärd inverkan med Prendos skräddarsydda trycksaker för företag. Låt oss hjälpa dig att förmedla ditt unika varumärkesmeddelande genom skräddarsydda visitkort, affischer, kuvert, foldrar och flyers som tar ditt företag till nästa nivå.

Våra trycksaker för företag är utformade för att ge optimal exponering av ditt varumärke, vilket ger ett bestående intryck hos dina kunder och potentiella kunder. Du kan också använda dem för att få bättre synlighet och räckvidd på olika mässor och evenemang i form av mässmaterial.