Trycksaker

På Prendo hittar du ett stort utbud av trycksaker. Här hittar du allt från visitkort, affischer och kuvert till flyers och foldrar. Vi erbjuder digital korrektur på alla beställningar på trycksaker, så att du kan vara säker på materialet matchar ditt varumärke. ...


Visar 74 produkter

Vrigstad

Från 120.63 kr inkl. moms

Vrigstad

Från 407.50 kr inkl. moms

Papex

Från 0.85 kr inkl. moms

Papex

Från 0.63 kr inkl. moms

Papex

Från 0.63 kr inkl. moms

Papex

Från 0.96 kr inkl. moms

Papex

Från 4.31 kr inkl. moms

Papex

Från 1.28 kr inkl. moms

Papex

Från 0.75 kr inkl. moms

Papex

Från 1.78 kr inkl. moms

Profile Production

Från 9.44 kr inkl. moms

MORBERGS by Orrefors Hunting®

Från 61.25 kr inkl. moms

Profile Production

Från 5.44 kr inkl. moms

Sober

Från 2.55 kr inkl. moms

Sober

Från 2.45 kr inkl. moms

Sober

Från 6.19 kr inkl. moms

Munken

Från 6.56 kr inkl. moms

Sober

Från 4.80 kr inkl. moms

Sober

Från 2.55 kr inkl. moms

Från 0.39 kr inkl. moms

Från 0.36 kr inkl. moms

Sober

Från 6.19 kr inkl. moms

Karamello®

Från 16.80 kr inkl. moms

Profile Production

Från 11.70 kr inkl. moms

Profile Production

Från 26.25 kr inkl. moms

Profile Production

Från 20.31 kr inkl. moms

Profile Production

Från 14.38 kr inkl. moms

Profile Production

Från 28.75 kr inkl. moms

Profile Production

Från 12.19 kr inkl. moms

Profile Production

Från 6.19 kr inkl. moms

Trycksaker till ditt varumärke

Inget företag är komplett utan väldesignade trycksaker. Marknadsföringsmöjligheterna är oändliga med allt från visitkort och profilerade kuvert till broschyrer och affischer. Daglig exponering av ditt varumärke stärker ditt företag. Trycksaker är viktiga för att beskriva och sälja in ditt företags tjänster vid varje tillfälle som ges.

Tryck på Svanenmärkt papper

På Prendo erbjuder vi trycksaker på Svanenmärkt papper. Vårt tryckeri är även kvalitets- och miljösäkrat enligt ISO 9001 och 14001. Med miljön i åtanke hjälper vi er att ta fram snyggt material och kan även erbjuda lagerhållning för era mest använda produkter för snabba återkommande leveranser. Se även vårt stora utbud av miljövänliga reklamprodukter.

Print on demand

För att underlätta ditt företags beställningar av trycksaker som visitkort har vi en lösning som heter web2print som innebär att ni kan trycka vid behov - det vill säga print on demand. Ni får en egen webbsida att logga in på där ni kan beställa era trycksaker. Designen är redan klar - ni skriver bara in era uppgifter som namn, adress och telefonnummer. Efter att ni har lagt er beställning av exempelvis visitkort så kommer de tryckta och klara till er inom några dagar. Web2print sparar massor med tid för er och ni säkerställer att alla i ert företag har den senaste designen samtidigt som ni har kontroll på kostnaderna.

Digital korrektur

Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och personlig service till våra kunder. Med vårt digitala korrektur kan du vara säker på att trycksakerna blir precis som du tänkt dig innan de går i produktion.

Skräddarsydda trycksaker

Utöka företagets räckvidd och skapa en stark, minnesvärd inverkan med Prendos skräddarsydda produkter. Låt oss hjälpa dig att förmedla ert unika budskap genom visitkort, affischer, kuvert, foldrar och flyers som tar ditt företag till nästa nivå.

Våra trycksaker är utformade för att ge optimal exponering av ditt varumärke, vilket ger ett bestående intryck hos både dina nuvarande kunder och potentiella kunder. Du kan även beställa tryckt mässmaterial för att få bättre synlighet och räckvidd på olika mässor och evenemang.