Trycksaker

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visar 18 produkter

Papex
Brevpapper CMYK

Från 0.46 kr

Papex
Affisch

Från 1.64 kr

Papex
Folder 4-sidig

Från 0.61 kr

Papex
Flyer Enkelsidig

Från 0.37 kr

Papex
Folder 6-sidig

Från 0.74 kr

Affischer

Från 78.50 kr

Granboken

Trycksaker till Företag 

Inget företag är komplett utan snyggt designade trycksaker. Varje anställd behöver sina visitkort vid kundmöten och när fakturorna ska skickas behövs profilerade kuvert med företagets logo. Vid speciella tillfällen sätts affischer upp med olika budskap. Foldrar trycks upp för att beskriva och sälja in företagets tjänster och produkter.

Tryckeri

Vi har trycksaker på Svanenmärkt papper och tryckeriet är kvalitets- och miljösäkrat enligt ISO 9001 och 14001. Vi kan även lagerhålla era mest använda trycksaker för snabba leveranser.

Print on demand

För att underlätta ditt företags beställningar av trycksaker som visitkort har vi en lösning som heter web2print som innebär print on demand. Ni får en egen webbsida att logga in på där ni kan beställa era trycksaker. Designen av alla trycksaker är redan klar. Ni skriver bara in era uppgifter som namn, adress och telefonnummer och beställer så kommer till exempel visitkorten tryckta och klara till er inom några dagar efter beställning. Web2print sparar massor med tid för er och ni säkerställer att alla i ert företag har rätt design på trycksakerna och samtidigt har ni kontroll på kostnaderna.