Foldrar

Våra foldrar med tryck är utformade för att ge din information en professionell framtoning och för att säkerställa att ditt budskap når fram till din målgrupp på ett effektivt och övertygande sätt. Välj design själva och överlämna resten till oss - vi kan trycka er folder i hur stor upplaga ni vill. Välj mellan A6, A5 och A4 i standardpapper, silk eller glossy.


Visar 13 produkter

Papex

Från 0.89 kr inkl. moms

Papex

Från 1.18 kr inkl. moms

Profile Production

Från 9.44 kr inkl. moms

Profile Production

Från 5.44 kr inkl. moms

CS Tryck
Fler färger

Från 10.33 kr inkl. moms

CS Tryck
Fler färger

Från 15.81 kr inkl. moms

CS Tryck

Från 0.86 kr inkl. moms

CS Tryck

Från 1.06 kr inkl. moms

CS Tryck
Fler färger

Från 21.00 kr inkl. moms

CS Tryck
Fler färger

Från 13.25 kr inkl. moms

CS Tryck

Från 2.23 kr inkl. moms

CS Tryck

Från 3.64 kr inkl. moms

CS Tryck

Från 2.46 kr inkl. moms

Tänk på detta när ni ska trycka folder

Att trycka en folder som är effektiv innebär mer än att välja rätt bilder och text. Det finns flera viktiga aspekter att tänka på för att ditt tryck ska bli framgångsrikt.

Som med alla trycksaker för företag vill ni först och främst funder över syftet bakom era foldrar med tryck - vad vill du kommunicera och till vem? När det kommer till designen ska den inte bara vara visuellt tilltalande, utan också reflektera och kommunicera företagets varumärke och värderingar. Ett proffsigt utförande ökar trovärdigheten och inverkan av dina foldrar - fundera därför på vilket material ni vill trycka på.

Vilken storlek passar till vad?

Valet av storlek på dina foldrar kan spela in i hur ditt budskap uppfattas. Mindre storlekar som A6 är perfekta för snabba meddelanden eller eventinbjudningar, medan större format som A4 ger mer utrymme för detaljerad information och är perfekta för produktkataloger eller företagspresentationer. Tänk på målgruppen och sammanhanget där foldern ska användas för att välja en storlek som bäst kommunicerar ditt budskap. På Prendo erbjuder vi foldrar med tryck i storlekarna A6, A5 och A4.

Vad menas med antal sidor och vingar?

Antalet sidor i en folder syftar till antalet sidor som innehåll kan placeras på. Med vingar menas de avsnitt som arket är uppdelat i. Ett ark som är vikt en gång i mitten har fyra sidor och två vingar. Ett ark som är vikt två gånger har sex sidor och tre vingar.

Vilket format och antal sidor du väljer beror helt och hållet på mängden information du behöver inkludera. Fler sidor ger mer utrymme för information och bilder, men kan också kräva mer uppmärksamhet från mottagaren.

Stående eller liggande format?

Valet mellan stående och liggande format för din folder beror på typen av innehåll och design. Stående format är traditionellt och passar bra för texttunga dokument, medan liggande format erbjuder ett bredare landskap som kan vara perfekt för visuell storytelling och stora bilder. Valet bör styras av hur du vill att mottagaren ska interagera med dina foldrar och vilket intryck du vill skapa.

Beställ foldrar med tryck

Att beställa foldrar med tryck hos oss är enkelt och smidigt. Vi erbjuder en fullständig tjänst och hjälper dig med tips och rådgivning längs vägen. Med flera olika papperskvaliteter och finishalternativ kan vi anpassa dina foldrar för att möta dina specifika behov.

Snabba leveranser och korrektur före tryck

Vi förstår vikten av att hålla tidsfrister och erbjuder därför snabba leveranser utan att kompromissa med kvaliteten. Innan vi skrider till tryck får du alltid se ett korrektur för att säkerställa att allt ser ut som du har tänkt dig. Detta låter dig vara involverad genom hela tryckprocessen och du kan lita på att dina foldrar levereras i tid och med en kvalitet som möter dina förväntningar.