Epic®

Alla Epics väskor, resväskor och tillbehör skapas med fokus på bra design och innovativt tänkande. Epic använder alltid de bästa materialen som finns tillgängliga på marknaden och tillämpar de senaste teknikerna för att säkerställa att produkterna lever upp till användarens förväntningar. Genom att producera långvariga produkter hjälper det oss att behålla och kunna njuta av vår miljö på lång sikt. Prendo är stolt återförsäljare av Epic resväskor med tryck för företag. ?


Visar 2 produkter

Epic®

Från 1 498.75 kr inkl. moms

Epic®

598.75 kr Från 448.75 kr inkl. moms

Epic Resväskor

Epic börjar alltid på ritbordet med ett problem som de skulle vilja lösa eller en funktion de skulle vilja förbättra på deras väskor och resväskor. Efter livliga diskussioner och grova skisser går de vidare till deras fantastiska datorbaserade verktyg som gör att de kan göra dessa idéer till verklighet genom att visualisera, manipulera, testa och justera prototyper innan de äntligen går in i produktion.

Detta gör att de kan förfina och finjustera produkten för att skapa en verkligt episk slutprodukt. Vissa kan säga att det är mycket arbete för en resväska; vi skulle säga att det är nödvändigt. Epic gör allt med en skandinavisk twist på design och funktionalitet, och en kvalitet som görs för att klara de hårda förhållandena i norr.