Visar 6 produkter

Hinza

Från 179.00 kr

Fler färger

Hinza

Från 149.00 kr

Fler färger

Hinza

Från 189.00 kr

Fler färger

Hinza

Från 219.00 kr

Fler färger

Hinza

Från 219.00 kr

Fler färger

Hinzaväskan 

Hinzaväskan är praktisk när du arbetar i trädgården, den är tålig och står stadigt. Hinzaväskan i den mindre storleken passar bra i cykelkorgen. De många färgerna och de två storlekarna gör att alla kan hitta sin favorit. Det finns en Hinzaväska för allt och alla! Tillverkas i Hillerstorp i Småland med design från 1950.

Hinzaväska med tryck

Vi erbjuder den klassiska Hinzaväskan med tryck till företag. En uppskattad profilprodukt och företagspresent med er egen logo. Väskan finns i många färger så att ni hittar en som passar ert företags färger.

Miljövänlig

Den miljövänliga Hinzaväskan i Green Plastic-sortimentet är ett klimatsmart val. De består av så kallad grön plast gjord av den förnyelsebara råvaran sockerrör. När sockerrör växer upptar de koldioxid från vår atmosfär. Om grön plast av sockerrör förbränns frigörs koldioxiden tillbaks till atmosfären. I och med att mängden koldioxid inte ökar, vilket sker vid förbränning av vanlig plast från fossila råvaror, påverkas inte klimatet på vår jord.

Sockerrören som används till att framställa den gröna plasten i Green Plastic Hinzaväskor, odlas i plantage i Brasilien som ligger minst 2500 km från Amazonas. Grön plast återvinns på samma sätt som vanlig plast.