Hinza

En Hinzaväska är så mycket mer än bara en väska. Den klassiska stilrena formen i kombination med stor användbarhet gör att den passar in var som helst. Hinzaväskan ger smart förvaring i hemmet såväl som på kontoret och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är perfekt som strandväska och picknickkorg. Eftersom den är gjord av plast är det bara att skölja ur den om den blir smutsig.


Visar 6 produkter

Hinza
Fler färger

Från 256.25 kr inkl. moms

Hinza
Fler färger

Från 212.50 kr inkl. moms

Hinza
Fler färger

Från 312.50 kr inkl. moms

Hinza
Fler färger

Från 256.25 kr inkl. moms

Hinza

Från 312.50 kr inkl. moms

Hinza

Från 262.50 kr inkl. moms

Hinzaväskan 

Hinzaväskan är praktisk när du arbetar i trädgården, den är tålig och står stadigt. Hinzaväskan i den mindre storleken passar bra i cykelkorgen. De många färgerna och de två storlekarna gör att alla kan hitta sin favorit. Det finns en Hinzaväska för allt och alla! Tillverkas i Hillerstorp i Småland med design från 1950.

Hinzaväska med tryck

Vi erbjuder den klassiska Hinzaväskan med tryck till företag. En uppskattad profilprodukt och företagspresent med er egen logo. Väskan finns i många färger så att ni hittar en som passar ert företags färger.

Miljövänlig

Den miljövänliga Hinzaväskan i Green Plastic-sortimentet är ett klimatsmart val. De består av så kallad grön plast gjord av den förnyelsebara råvaran sockerrör. När sockerrör växer upptar de koldioxid från vår atmosfär. Om grön plast av sockerrör förbränns frigörs koldioxiden tillbaks till atmosfären. I och med att mängden koldioxid inte ökar, vilket sker vid förbränning av vanlig plast från fossila råvaror, påverkas inte klimatet på vår jord.

Sockerrören som används till att framställa den gröna plasten i Green Plastic Hinzaväskor, odlas i plantage i Brasilien som ligger minst 2500 km från Amazonas. Grön plast återvinns på samma sätt som vanlig plast.