Vad gör Prendo?

Profilprodukter

Prendos huvudområde är profilreklam. Det innebär att vi tar fram och distribuerar tryckt reklam på olika produkter som är anpassade för just din verksamhet. Vår kompetens är bred och vi har ett stort och noga utvalt sortiment av profilprodukter i olika prisklasser och kategorier. Vi samarbetar med de allra bästa inom vår bransch. Vår långa erfarenhet gör att vi hunnit samla mycket kunskap om profilreklam och profilprodukter och vi utvecklar ständigt dessa kunskaper för att kunna tillgodose våra kunders behov. Vi har ett stort urval av de allra vanligaste profilprodukterna men vårt sortiment är i det närmaste obegränsat och inget är för litet eller för stort för oss. Vi tar ofta och gärna fram unika produkter som tillverkas särskilt just för det ändamål ni önskar. Vi är alltså mycket flexibla i vår service och kan erbjuda det mesta man kan komma på inom reklam och profilering.

Profilkläder

Profilkläder i många olika varianter och prisklasser hittar du hos oss. Här finns allt från kepsar och t-shirts med tryck till brandade jackor, förkläden och skjortor. Vi jobbar även här med noga utvalda leverantörer och vi erbjuder både billiga profilkläder och profilkläder med riktigt hög kvalitet. Vi samarbetar också direkt med flera fabriker och tryckföretag för att kunna säkerställa att du får bra reklamprodukter till bra priser.

Presentreklam

Vi är experter på presentreklam och företagsgåvor. Vi har ett stort utbud av gåvor och presenter till anställda och kunder och många av våra presentprodukter kan märkas med eget tryck eller gravyr. Vi jobbar med välkända varumärken och leverantörer som alla erbjuder kvalitativa present - och reklamprodukter i varierande prisklasser.

Våra Tjänster

Som ett komplement till våra huvudområden erbjuder vi tjänster inom e-handel och logistik som förenklar distributionen av kundens profilprodukter. Vi skapar en helhet kring våra kunders profilreklam från framtagning av produkt till orderhantering och lagerhållning av de kundunika produkterna. Vi erbjuder också produktion och framställning av arbetskläder för många olika branscher och har lång erfarenhet av att ta fram arbetskläder med tryck som är särskilt anpassade för olika verksamheter.

Var finns vi?

Vårt mål är att göra det lätt för dig som företagare att hitta allt som du kan behöva inom profil och presentreklam hos oss! Vi vill vara tillgängliga för dig, när du behöver det och på rätt plats. Därför finns vi på flera platser i landet och även online. Våra kontor ligger i Nyköping, Stockholm, Karlstad och Malmö. På så sätt är vi alltid tillgängliga för dig och dina önskemål oavsett var du är eller på vilket sätt du vill göra dina inköp.

Varför Prendo?

- Vi har ett stort sortiment och har/kan garanterat ta fram den produkt du söker, fråga oss!
- Vi har lång erfarenhet (företaget har funnit sedan 1961).
- Vi har bred kompetens och många duktiga människor som kan hjälpa dig nå fram med ditt budskap på rätt sätt.
- Vi har nära kontakt med fabriker och tryckerier och har väldigt goda relationer med många olika leverantörer.
- Vi finns där du finns!
- Vi kan erbjuda och administrera webbshoppar för de produkter du köper av oss med tillhörande logistiklösning för lager och distribution.
- Vi bryr oss om kvalitet och miljö! Vårt företag är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 samt Miljöcertifierat enligt ISO 14001.
- Vi har en stabil grund! Vi har många år i rad tilldelats högsta kreditrating.
- Att du som kund är nöjd är det allra viktigaste för oss! Är du lycklig efter vårt samarbete är det ännu bättre! Vi gillar långsiktiga relationer. Många av våra kunder stannar i många år!
- Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter dina önskemål!
- Vi är uppfinningsrika och kan ta fram i princip vilken produkt som helst!
- Vi följer hela tiden utveckling och trender!

Workwear Solutions

Vi löser ditt totalbehov av arbetskläder med tillhörigheter. Du får som kund tillgång till vår breda kompetens med allt från design, produktion, lager och logistik.

Design

Våra designers hjälper dig och ditt företag att skapa den rätta känslan. Vi väljer efter noggrann genomgång med dig ut den design som lämpar sig bäst för just ert företag.

Resultatet blir ett plagg där design och funktion representerar ert varumärke.

Funktion

Varje arbetsplagg har ett specifikt syfte. Personalen önskar ett praktiskt plagg som är anpassat till arbetsuppgiften. Plagget skall fylla alla de krav som er arbetsmiljö kräver. Vi går noga igenom varje plagg med dig och med er personal om så önskas. Därefter upprättas en kravspecifikation som ligger till grund för produktionen.

Produktion

När designen och kollektionen är fastställd tar vi fram den fabrik som bäst lämpar sig att producera produkterna efter de behov och krav som vi tidigare fastställt. Vår höga kompetens och långa erferenhet av textilproduktion garanterar en hög kvalitet och säkra leveranser.

E-handel & Logistik

Vi erbjuder avancerade e-handel och logistiklösningar som underlättar och effektiviserar hanteringen av profilprodukter.

Webbshop

Vi skapar webbshopar för intern användning och för användning direkt mot konsument.
Vi har tillhörande logistiklösning för lager och distribution.