Personliga Gåvor

Med personliga gåvor kan du visa uppskattning på en helt ny nivå! Istället för en färdigförpackad produkt som anländer i en tråkig omärkt kartong så kan ni göra en oförglömlig upplevelse med personligt designade kartonger, produktkartonger och produkter. Om inte det vore nog så erbjuder vi även personlig leverans vilket betyder att vi kan leverera din gåva direkt hem till dina kunder, leverantörer eller anställda!

Låt inte denna lösning fastna vid enbart gåvor vid speciella tillfällen utan låt det även inspirera till fina kit för nyanställda eller spännande kit att ge bort under mässor och kick-off. Ni väljer helt vad ni vill ge bort och till vilket tillfälle!

 • Välj dina produkter/gåvor 

  Börja med att välja vilka produkter som du vill ska ingå i gåvan. Kanske är det en gåva som passar kontoret med ett snyggt block, penna och kaffemugg. Eller kanske en paket fyllt med härliga produkter till friluftslivet. Här är det bara fantasin som sätter gränserna!

 • Välj tryck

  När du valt dina produkter till gåvosetet så är det dags att börja fundera på om du vill ha något tryck på de. Tänk på att olika produkter passar med olika märkningsmetoder. Kanske prägla er logo på ett snyggt block eller gravera er logo på en trevlig vattenflaska. Våra projektledare hjälper dig hitta den perfekta trycktekniken för varje produkt.

 • Lägg till individuellt tryck på 1 produkt!

  Vill ni göra gåvan lite mer personlig? Inga problem. Vi erbjuder personliga tryck på EN av de produkter som ni valt ut. Vore det inte trevligt att få en fin vattenflaska eller mugg med sitt namn på.

 • Gör egna sleeves på förpackningarna 

  Nu är produkterna satta och det är dags att välja om ni vill göra egna personliga sleeves på produktkartongerna. Med egna sleeves har ni möjligheten att inte bara skapa en kartong som ser fantastiskt ut, utan erbjuder även extra utrymme för ditt budskap. Det skapar en unik, stilig och minnesvärd förpackning.

 • Slå in produkterna i presentpapper 

  Presentinslagning är viktigt när du ger bort en gåva, det är det första intrycket man får. Välj mellan olika presentpapper för att få en extra fin känsla på produkterna!

 • Designa din egna kartong 

  Möjligheterna fortsätter! Hur gåvan tas emot är ofta lika viktigt som gåvan själv. En personlig gåvokartong är det perfekta valet för en omtänksam överraskning. Välj att trycka upp en kartong med ert signaturmönster eller med er logotyp ni väljer hur ni vill att er gåva skall presenteras!

 • Lägg till en personlig hälsning (A4, A5 eller A6)

  Lägg till det lilla extra i paketet med en personlig hälsning. Ett enkelt Tack-kort, ett brev, en instruktion, möjligheterna är oändliga. Du kan själv välja format mellan A4, A5 eller A6 och börja designa eller om du vill du ha hjälp så hjälper vi dig designa det stiligaste kortet!

 • Lägg till din personliga följesedel 

  Vill du göra det ännu mer personligt så erbjuder vi även möjligheten att lägga till ett eget sidhuvud på följesedeln. Du kan även här om du känner för det designa det själv (40x190mm) eller så hjälper vi dig, du väljer.

 • Individuell leverans 

  Nu är ditt gåvoset färdigt och paketerat och bara väntar på att få skickas iväg! Vi kan leverera din gåva till individuella hemadresser om så önskas. Förse oss med en adresslista och vi tar hand om resten!

VILL DU VETA MER?

Om du är intresserad över hur våra personliga gåvor fungerar, om du har några andra frågor eller är intresserad av att boka in ett möte så är det bara att höra av dig! Skriv din fråga här nedan eller önskad datum och tid för ett möte så hör vi av oss så snart vi kan.