s

Your corporate identity provider.

Vår drivkraft är att skapa starkare varumärken, en bättre positionering, leverera rätt & kreativa produkter till rätt tillfälle. Allt för att stärkta relationer med era kunder och personal, och skapa affärer. Det började vi med redan 1961.

Hur kan PRENDO hjälpa ditt företag?

Historik och kompetens

Vår organisation består av åtta engagerade projektledare med gedigen bakgrund inom marknadsföring och lång erfarenhet av produktmedia.

Backoffice består av tre personer som hanterar inköp, support och order samt en person på ekonomi, två personer på e-handelsadministration och utveckling samt en person som är lageransvarig.

En person från Backoffice är miljö- och kvalitetsansvarig. Vi arbetar aktivt med ledning och utveckling av företaget med både ledningsgrupp och styrelse.

  • Handelshuset Prendo startades i Växjö.
  • John Ekoff startade Tex Print i Nyköping.
  • Den första webbshopen i egen regi startas.
  • Prendo köps upp av Tex Print och huvudkontoret placeras i Nyköping. Det gemensamma namnet Prendo antas.
  • Säljkontor startas i Karlstad och Malmö. Sedan tidigare finns säljkontor i Stockholm och Nyköping.
  • En ny marknadsledande e-handel lanseras som vår egen hemsida samt våra kunders webshopar baseras på.

Varför Prendo?

Prendo är den kreativa och starka partnern när det gäller att hitta rätt promotionartiklar till Era unika kampanjer & aktiviteter.

Prendo vill jobba nära Er, och med vår kompetens inom sourcing, produktkännedom, kreativitet och känsla för varumärkesvård bidra till Er ökade framgång och affärsnytta.

Hur vi jobbar

Prendos roll är att vara kreativ, pro-aktiv och experten för frågor om att välja rätt produkter.

Som kund hos Prendo ska man känna sig trygg med produkten och sättet den har producerats på.

Prendo tänker långsiktigt vad gäller både material och design som hållbarhet ur ett miljöperspektiv. Vi bevakar lagar och förordningar och genom våra certifieringar görs en regelbunden genomlysning av företaget.

Vårt leverantörsnätverk består av allt ifrån lokala svenska producenter till europeiska grossister och tillverkande företag i hela världen. Vi erbjuder en stor del av vårt produktutbud med olika miljövänliga och socialt samt etiskt ansvarstagande alternativ.

E-handel

Vårt e-handelskoncept innefattar allt från design, framtagning av produkter, administration av nätbutik, lagerhållning, support och kundservice till leverans av slutprodukt till kund. Vi har lång erfarenhet av att skapa nätbutiker för intern användning och användning direkt mot konsument.

Kvalitet, Miljö och CSR

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Självklart har vi kollektivavtal.


Socialt

Code of Conducts
Rättvisemärkta produkter

Ekonomiskt

AAA-rating

Miljö

Miljöcertifiering, ISO14001
Miljö- och miljöfrämjande produkter

Kvalitetssäkring

ISO 9001-certifiering
Externt: Asia Inspection
Produktsäkerhet: Viktiga tester som t ex EN-71

Ta kontakt med Prendo!

Du hittar oss på flera orter runt om i Sverige. På samtliga kontor finns det projektledare som gärna hjälper dig med idéer för att ta fram rätt produkt till dig. Boka ett möte och låt dig inspireras i något av våra showrooms.

Ta kontakt nu!

Vi nya vänner!