Din helhetsleverantör av profilprodukter.

Vår drivkraft är att skapa ett starkare varumärke och en bättre positionering. Att leverera rätt och kreativa produkter till rätt tillfällen. Allt för att stärkta relationer med era kunder och er personal och skapa affärer. Det började vi med redan 1961.

Hur kan PRENDO hjälpa ditt företag?

Historik och kompetens

Sedan starten 1961 har vi utvecklats otroligt mycket och hängt med i alla svängar som branschen har tagit genom åren. Detta gör oss till ett företag med lång erfarenhet och mycket kompetens. Men även om sortiment eller personal ändrats under åren så har vi alltid haft samma mål. Att ta fram de bästa profilprodukterna och lösningarna för just ert företag.

Tack vare våra engagerade projektledare som, med gedigen bakgrund inom marknadsföring och produktmedia, hjälper er att ta fram de bästa produkterna. Backoffice som hjälper er med era frågor och att era inköp sker på bästa, smidigaste sätt. Samt sist våra webbansvariga som hjälper er med design och administration av profilshopar, så gör vi det målet möjligt och skapar möjligheterna för ett riktigt bra samarbete.

  • Handelshuset Prendo startades i Växjö.
  • John Ekoff startade Tex Print i Nyköping.
  • Den första webbshopen i egen regi startas.
  • Prendo köps upp av Tex Print och huvudkontoret placeras i Nyköping. Det gemensamma namnet Prendo antas.
  • Säljkontor startas i Karlstad och Malmö. Sedan tidigare finns säljkontor i Stockholm och Nyköping.
  • En ny marknadsledande e-handel lanseras som vår egen hemsida samt våra kunders webshopar baseras på.

Varför Prendo?

Prendo är den kreativa och starka partnern när det gäller att hitta rätt profilprodukter, profilkläder eller presentreklam till Era unika kampanjer och aktiviteter.

Med ett stort sortiment, en lång erfarenhet inom branschen och med en bred kompetens hjälper vi er att hitta produkterna som passar just ert företag. Kanske vill ni satsa enbart på vårt miljövänliga sortiment.

Utöver det erbjuder vi även möjligheten att sätta upp er egna profilshop där ni smidigt kommer åt profilprodukterna och som samtidigt stärker ert varumärke.

Sist så är samarbetet det viktigaste vi har. Vi vill jobba nära er och göra allt för att ni ska bli så nöjda som möjligt. Detta för att bidra till er ökade framgång och affärsnytta.

Hur vi jobbar

Prendos roll är att vara kreativ, pro-aktiv och experten för frågor om att välja rätt produkter. Som kund hos Prendo ska man känna sig trygg med produkten och sättet den har producerats på.

Vi tänker långsiktigt vad gäller både material och design som hållbarhet ur ett miljöperspektiv. Vi bevakar lagar och förordningar och genom våra certifieringar görs en regelbunden genomlysning av företaget.

Vårt leverantörsnätverk består av allt ifrån lokala svenska producenter till europeiska grossister och tillverkande företag i hela världen. Vi erbjuder en stor del av vårt produktutbud med olika miljövänliga och socialt samt etiskt ansvarstagande alternativ.

E-handel

Vårt e-handelskoncept innefattar allt från design, framtagning av produkter, administration av nätbutik, lagerhållning, support och kundservice till leverans av slutprodukt till kund. Vi har lång erfarenhet av att skapa nätbutiker för intern användning och användning direkt mot konsument.

Kvalitet, Miljö och CSR

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Självklart har vi kollektivavtal.


Socialt

Code of Conducts
Rättvisemärkta produkter

Ekonomiskt

AAA-rating

Miljö

Miljöcertifiering, ISO14001
Miljö- och miljöfrämjande produkter

Kvalitetssäkring

ISO 9001-certifiering
Externt: Asia Inspection
Produktsäkerhet: Viktiga tester som t ex EN-71

Ta kontakt med Prendo!

Du hittar oss på flera orter runt om i Sverige. På samtliga kontor finns det projektledare som gärna hjälper dig med idéer för att ta fram rätt produkt till dig. Boka ett möte och låt dig inspireras i något av våra showrooms.

Ta kontakt nu!

Vi nya vänner!