Print on Demand

Print on Demand eller Web to Print som det också kallas är en lösning utformad så att du som företag enkelt ska kunna beställa trycksaker som brevpapper, kuvert, eller visitkort. Med Print on Demand säkrar du företagets grafiska profil, slipper alla onödiga vändor av korrektur och gör det helt enkelt enklare för dina anställda att beställa utan att det blir fel.

 • Steg 1 - Beställning av produkt

  Har företaget en egen profilshop så är det bara för dig att logga in i profilshopen, leta upp trycksaken och trycka på ''Köp produkten här''. Du kommer då att bli länkad till en hemsida som heter www.webtoprint.se.

  OBS. Är det så att företaget inte har en egen profilshop så går du direkt in på www.webtoprint.se istället.

 •  Steg 2 - www.webtoprint.se

  Nu har du landat på hemsidan som heter www.webtoprint.se där du loggar in för att kunna komma åt företagets trycksaker. När du väl kommit in så väljer du den trycksak som du önskar beställa.

 •  Steg 3 - Fyll i information

  När du valt trycksak, exempelvis visitkort, så kommer du att landa på en sida där du fyller i din information. Design för visitkortet är redan satt och det som du kan fylla i är exempelvis; Namn, Adress, Titel, Telefonnummer och E-postadress. När du är nöjd och fyllt i den informationen som skall vara med så kommer ett komplett korrektur visas direkt på skärmen.

 • Steg 4 - Tryck och förpackas 

  Så fort du lagt din beställning och valt leveransadress så kommer korrekturet som visades på skärmen att generas till ett tryckfärdigt original som sedan skickas automatiskt till tryckeriets tryckpressar. Ditt visitkort trycks sedan upp, paketeras och väntar nu ivrigt på att få levereras till dig.

 • Steg 5 - Leverans 

  När produkten är tryckt och paketerad så levereras de direkt från tryckeriet ut till den leveransadress som du valde vid beställning. Inga onödiga konstigheter.

 • Steg 6 - Färdiga att använda

  Whoohoo! Paketet är levererat och du kan äntligen börja dela ut dina visitkort. Svårare än så är det inte.

VILL DU VETA MER?

Om du är intresserad över hur Print on Demand kan hjälpa ditt företag, om du har några andra frågor eller är intresserad av att boka in ett möte så är det bara att höra av dig! Skriv din fråga här nedan eller önskad datum och tid för ett möte så hör vi av oss så snart vi kan.