REKLAMPRODUKTER

Samlingsnamnet produktmedia står för reklamprodukter med logo, varumärke eller annat budskap som syftar till att skapa handling, stärka relationer och öka lojaliteten till företaget och varumärket. Studier har visat att profilreklam har nästan tre gånger fler konsumenter jämfört med till exempel Tv-reklam. Med en profilprodukt blir du alltid personlig. Kunden använder produkten och skapar en relation till ditt varumärke.

FANTASIN SÄTTER GRÄNSEN

Vi samarbetar med de allra bästa inom vår bransch och vår långa erfarenhet gör att vi hunnit samla mycket kunskap om profilreklam och profilprodukter och vi utvecklar ständigt dessa kunskaper för att kunna tillgodose ditt företags behov. Vi tar ofta och gärna fram unika produkter som tillverkas särskilt just för det ändamål ni önskar. Hos oss är det bara fantasin som sätter gränserna!

PRODUKTER MED OMSORG

På Prendo skapar vi hållbara reklamprodukter som dina kunder, anställda och partners ofta kommer att använda och njuta av. Vårt fokus ligger alltid på att ta hänsyn till era specifika önskemål och även på miljön så att vi genom ständiga förbättringar minskar vår miljöpåverkan och ger ert företag ett bättre fotavtryck på vår planet.

ENORMA MÖJLIGHETER

De flesta anställda på företag använder en mängd olika produkter under en arbetsdag. Ta chansen att profilera dessa produkter! Byt ut kaffemuggarna i fikarummet till nya muggar med tryck eller varför inte ge dina anställda vattenflaskor med tryck av er logo så att ni även syns utanför arbetet på träningen.

VILL DU HA HJÄLP?

Har du några frågor gällande våra profilprodukter, vill lägga en order eller är intresserad av att boka in ett möte så är det bara att höra av dig! Skriv din fråga här nedan eller önskad datum/tid för ett möte så hör vi av oss så snart vi kan.