Vill du ha en planta, ett träd eller en hel grönskande äng?

Small

Medium

Large

Varför en profilshop?

Anledningen till att skaffa en digital lösning för sina inköp av varumärkesbärande produkter kan vara många och olika beroende på hur just er organisation ser ut. Rent generellt kan man ändå säga att kontrollen av ert uttryck i den externa kommunikationen säkerställs och risken för grafiska avvikelser blir minimal. Hantering av inköp samt logistik kring era produkter är sedan lite mer beroende på vilken leverantör av lösningen ni har. Hos oss på Prendo får ni en heltäckande lösning oavsett ert behov och nivå.

Varumärkeskontroll

En profilshop säkerställer vilka produkter som används tillsammans med ert varumärke, budskap och färger - förtydligar när och i vilket sammanhang produkterna ska användas.

Kostnadseffektivt

Spara tid och pengar genom att slippa långa vändor av korrektur eller fel design med hjälp av färdiga designförlsag - allt samlat på en och samma plats.

Tillgänglig 24/7

Gör det lättare att beställa för alla - var de än befinner sig när som helst på dygnet. Och med den responsiva designen funkar det lika bra på dator som i telefon.

Vill du veta mer eller boka demo?

Vad roligt att du är intresserad av våra profilshopslösningar. Fyll i fälten nedan och vilken/vilka av våra profilshopslösningar du är intresserad av, för att boka en demo eller om du har några andra frågor, så hör vi av oss så snart vi kan.